Mainos

Äiti näpäytti tytärtään erikoisella tavalla – ei anna unohtaa noloa kokemusta edes juhlapäivänä

Voimme vain kuvitella, millaisen reaktion tämä hieman erikoisempi syntymäpäiväkakku on täysi-ikäisyyttään juhlivalle tytölle aiheuttanut. 

Me kaikki teemme virheitä, varsinkin jos alkoholilla on osuutta asiaan. Suurin osa meistä haluaa unohtaa nämä heikot hetket mahdollisimman nopeasti ja siirtyä eteenpäin. Eräs äiti ei kuitenkaan anna tyttärensä unohtaa, vaan on päättänyt muistuttaa häntä virheestään mahdollisimman pitkään.

Erikoinen kakkutilaus naurattaa Twitterissä 

Nuori Abbi Price oli viettämässä hauskaa iltaa ystäviensä kanssa, kun juhlinta riistäytyi hieman käsistä. Kotiin päästyään muutaman päivän päästä täysi-ikäistymässä ollut nuori nainen linnoittautui huonovointisena kylpyhuoneeseen.

Sen jälkeen, kun äiti totesi tyttärensä voineen olosuhteisiin nähden hyvin, hän päätti näpäyttää tytärtään. Äiti Sharon kuvasi tapahtuman, jotta hän voisi antaa tyttärelleen mieleenpainuvan opetuksen.

Äiti pyysi paikallista leipomoa valmistamaan tyttärelleen syntymäpäiväkakun ottamansa kuvan perusteella. Hieman erikoisempi syntymäpäiväkakku jää taatusti niin tytön kuin lukuisten Twitter-käyttäjienkin mieleen vielä pitkäksi aikaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– En ole vieläkään päässyt yli syntymäpäiväkakustani, Price kirjoittaa Twitterissä julkaisemansa kuvan yhteydessä.

Opetus taisi mennä perille, sillä nainen lisäsi sosiaaliseen mediaan myöhemmin, ettei kukaan päätynyt halailemaan vessanpönttöä hänen 18-vuotisjuhlissaan.

Video: Hieman perinteisemmän kakun voit valmistaa itsekin.

5:00

Lähde: Metro 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.