Äiti julkaisi sydäntä särkevän kuvan 6-vuotiaasta tyttärestään sairaalassa: "Tätä kiusaaminen tekee"

Carrie julkaisi kuvan tyttärestään, joka oksentaa kymmeniä kertoja tunnissa ja itkee itsensä uneen kiusaamisen vuoksi.

Carrie Golledge julkaisi tyttärestään kuvan Facebookissa sydäntä särkevästä syystä: Golledge halusi kiinnittää ihmisten huomion kiusaamisen seurauksiin.

"Tämä on lapseni, joka lopetti syömisen, on itkenyt itsensä uneen..."

Tätä kiusaaminen tekee. Tämä on kuusivuotias tyttäreni, sairaalahoidossa, kiusaamisen takia. Tämä on lapseni, jolla on niin rakastava sydän, että hän "ei halua kenenkään joutuvan ongelmiin" siitäkään huolimatta, että hän on kovin sairas, Golledge kertoi julkaisemansa kuvan ohessa.

– Tämä on lapseni, joka lopetti syömisen, on itkenyt itsensä uneen, jolla on niin vaikeaa ahdistusta, että hän oksentaa yli 20 kertaa tunnissa läpi yön... Tämä on lapseni, jonka "paras ystävä" pahoinpiteli häntä henkisesti niin kauan, että tyttö luuli sen olevan normaalia.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Äidin mukaan koulu ei ole tehnyt paljoakaan asialle

Miten kiusaamiseen voisi puuttua? Video antaa neuvoja. Artikkeli jatkuu videon alla.

9:31

Perhe on käynyt sairaalassa useaan otteeseen, koska Golledgen tytär on ollut ahdistuksesta sairas. Koulussa lasta sen sijaan on äidin mukaan toruttu "sepittämisestä", kun tämä yritti kertoa tilanteesta.

– Tämä on lapseni, jota on haukuttu sosiaalisessa mediassa kiusaajien vanhempien toimesta, vain, koska tytöllä on niin puhdas sydän. Tämä on lapseni, ja hänelle ja meille sanottiin "kuusivuotiaat nyt ovat kuusivuotiaita", kun asiasta puhuttiin koulussa.

Golledgen tyttärelle on muun muassa sanottu, että hän voi "hiipiä kouluun sivuovesta" aamuisin. Kiusaamisen vuoksi tyttö myös vaihtoi koulua.

Kuvaa jaettiin satoja tuhansia kertoja

Golledgen mukaan tyttö on yksi niistä "liian monista lapsista", jotka kokevat samaa. Golledgen mukaan koululla asiasta tietävät myös vääristelevät tilannetta.

Kuvaa kärsivästä tytöstä jaettiin nopeasti satoja tuhansia kertoja. Golledge on kiitellyt tuesta ja toivoo, että kuva auttaisi paitsi hänen lastaan, myös kiusaamista kokeneita lapsia kaikkialla.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja