Mainos

Äiti antoi pikkutytölleen hyvänyönsuukon – oli viimeinen kerta, kun näki tämän elossa

Oireeton influenssa vei pikkutytön hengen yhdessä yössä.

Pieni Lulabelle Snow Hursti oli täysin terve pikkutyttö, kun hänen äitinsä Joelle Hughes laittoi tytön nukkumaan. Vain tunteja sen jälkeen, kun äiti oli antanut tyttärelleen hyvänyönsuukon, tytön hengitys pysähtyi.

Lapsen menetys oli koko perheelle kova paikka.

– Hän oli täydellinen yksivuotias tyttövauva, joka rakasti tanssimista, kutittelua ja veljensä kanssa leikkimistä enemmän kuin mitään. Kaikki tulevat rakastamaan häntä ikuisesti, Hughs kertoo.

Tyttö otettiin perheen luota liian aikaisin

Epätoivoinen äiti julkaisi Facebookissa koskettavan kirjoituksen varoittaakseen kaikkia vanhempia vaarasta, joka vei hänen lapsensa hengen.

Lulabellen kuoleman jälkeen lääkärit tulivat siihen tulokseen, että tyttö oli sairastanut influenssaa, vaikka näkyvät oireet puuttuivatkin. Influenssarokote olisi voinut säästää tytön hengen. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Hughes kertoo, että tyttö oli oma iloinen itsensä ennen nukkumaanmenoa. Hän kiipeili ja hyppi apinan tavoin, kun äiti yritti pestä hänen hampaitaan. On todennäköistä, että hengitysongelmat kehittyivät vasta nukahtamisen jälkeen.

– Annoimme hänelle haleja ja pusuja, kuten tavallisesti, ja laitoimme hänet sänkyyn. Löysin hänet myöhemmin elottomana. Yritin niin kovasti saada enkelini takaisin.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Lulan pieni ruumis ei vain jaksanut selviytyä, mikä johti siihen, että hänet otettiin meidän luotamme aivan liian aikaisin, äiti kertoo.

Taudin salakavaluudesta johtuen äiti kehottaakin kaikkia vanhempia ottamaan lapselleen influenssarokotteen. Jos hän olisi tehnyt niin, hänen lapsensa voisi olla elossa.

Lähde: Kidspot

***

2:06

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.