Aira Samulin paljastaa hehkunsa salaisuuden: Aloitin alkoholin nauttimisen vasta 80-vuotiaana

MTV Viihteen erikoishaastattelu: Tänään on diskoilta – Onnea Aira Samulin 89 vuotta! 5:16

Aira Samulin aloittaa 89-vuotissyntymäpäivänsä juhlistamisen jo perjantaina diskosta, jonne on kutsuttu paljon väkeä. Illalla hän myös lanseeraa uuden Lonkero 89 -tanssinsa, jonka perusajatus on olla ryhtiliike ihmisille.

Legendaarinen Aira Samulin täyttää lauantaina 89 vuotta. Perjantaiaamuna MTV:n Huomenta Suomessa vieraillut Samulin oli nukkunut edellisenä yönä vain muutaman tunnin, sillä hän ei saanut unta ennen kello neljää yöllä. Tv-haastattelusta päästyään hän aikoo mennä päiväunille, sillä illalla on luvassa syntymäpäivädisko Helsingin Ostrobotnialla. 

– Aattopäivä on paras juhlapäivä, kirkkaan pinkkeihin pupukenkiin, karvasäärystimiin, kimaltelevaan hameeseen ja letteihin sonnustautunut Samulin kertoo MTV.fille.

Syntymäpäivädiskoon on kutsuttu mukaan kaikki. Illalla hän aikoo lanseerata uuden muotitanssinsa, Lonkero 89:n.

Samulin kertoo, että tanssin on tarkoitus olla ryhtiliike. Siinä lanteet ja "lonkerot" liikkuvat, mutta jalat saavat pysyä paikallaan. Tanssin voi myös tuoda mukanaan vaikka työpisteelle tai vanhainkoteihin, ja sen kautta parantaa asentoa kyyrystä ryhtiin. Katso videolta, kuinka tanssi luonnistuu.

Nuorekkuutensa salaisuudeksi Samulin mainitsee tanssin lisäksi sen, että hän on aina ollut tarkka syömisistään, ja on onnekseen ollut perusterve.

– Olen ollut muotialalla ja mannekiini, niin olen halunnut aina, että vaatteet näyttävät hyvältä! Pukeutuminen on iloinen asia!

Hän on myös pidättäytynyt tupakoinnista ja muista paheista.

– Ryyppäämisenkin aloitin vasta kahdeksankymppisenä, hän nauraa.

Samulin paljastaa, että kun keskiyö koettaa ja aatto vaihtuu syntymäpäiväksi, hän aikoo nostaa maljan kuohuvaa.

– Sitä toivon kaikille, että saa olla "ikänuori". Että ikää voi olla, mutta sellainen elämänasenne, mikä ihmiselle on annettu lapsena ja nuorena, säilyy. Lanseerataan se sana tässä!

– Lauantaina vietän aikaa sitten perheeni kanssa kotona, Samulin kertoo suunnitelmistaan itse juhlapäivälle.

Katso videolta otsikon alta, mitä Aira kertoo suhteestaan muotivaatteisiin ja miten Lonkero-tanssia voi harrastaa vaikka työpisteellä.

Katso myös Aira Samulinin vierailu Huomenta Suomessa alla olevalta videolta.

Aira Samulin täyttää huomenna 89 vuotta 8:58

Lue myös:

    Uusimmat