Ainakin apu oli lähellä: Kuljettaja romutti Audinsa yrittäessään ohittaa hinausautoa – jalankulkija joutui pinkomaan henkensä edestä

Silmittömästi 50:n alueella kaahannut Mersu-kuski napattiin tämän videon ansiosta 0:28
Täysin silmitöntä vauhtia 50:n alueella kaahannut 27-vuotias brittiläinen Mersu-kuski jäi kiinni tämän videon ansiosta.

Kärsimätön Audi-kuski aiheutti onnettomuuden, jossa oli ainekset henkien menetykseen. Kaikeksi onneksi yksi vaarassa ollut sivullinen oli vikkelä jaloistaan.

Englannin Maidstonessa valvontakameraan tallentui varsin hurjan näköinen onnettomuus, jossa olivat vaarassa sekä henkilöauton kuljettaja itse että sivullisetkin. Löydät videon jutun lopusta.

Vaaratilanne syntyy, kun hinausauton perässä ajaneen Audi A3:n kuljettaja lähtee kovavauhtiseen ohitukseen kapealla kadulla.

Kuljettajan virhearvion seurauksena Audi kopsahtaa hinausauton oikeaan kylkeen ja kiepsahtaa kyljelleen. Ostoksiaan kantaneella jalankulkijalla on onnea matkassa, sillä tämä tajuaa juuri kriittisellä hetkellä kurkata olkansa yli ja havaitsee kattonsa kautta ympäri pyörivän auton olevan tulossa häntä kohti. Ostokset putoavat miehen käsistä hänen ampaistessa auton tieltä pois henkensä kaupalla.

Lapasesta lähtenyt Audi törmää vielä pysäköityyn Honda Civiciin, mutta muutoin onnettomuuden aineelliset vahingot vaikuttavat jääneen varsin vähäisiksi. Kuljettajan voinnista ei ole tietoa, mutta auto selvisi rytäkästä suhteellisen ehjänä. Toivoa sopii, että kuljettajalla ja mahdollisilla matkustajilla olivat vyöt kiinni.

Katso video alta. Tapahtumat alkavat 32 sekunnin kohdalta.

Lähteet: Carscoops, ViralSnare

Lue myös:

    Uusimmat