Aikuistunut Vanessa Hudgens on upea näky iltapuvussa

Lapsitähden taakan karistanut näyttelijä Vanessa Hudgens osoitti viimeisimmällä asuvalinnallaan, että hän uskaltaa pukeutua erikoisempiinkin asukokonaisuuksiin – ja onnistuu vieläpä kantamaan ne upeasti.


Näyttelijä Vanessa Hudgens, 24, sai eittämättä väen haukkomaan eilen henkeään Spring Breakers -elokuvan ennakkonäytöksessä Hollywoodissa. Aikuistunut tähti hämmästytti viimeistä piirtoa myöten huolitellussa juhlalookissaan punaisella matolla.

Vanessa oli valinnut ylleen Naeem Khanin persoonallisen iltapuvun ja Neil Lanen koruja. Neidon iltapuku oli erityisen persoonallinen lukuisten yksityiskohtien ansiosta: puvun yläosa oli koristeltu kokonaisuudessaan erilaisin helmin ja alaosa oli rakennettu kokonaan trendikkäästi hapsuista. Myös Hudgensin korut oli valittu tarkoin, sillä kultaiset sirot rannerenkaat sopivat täydellisesti yhteen hänen kullanväristen korkokenkiensä kanssa.

Tummapiirteinen kaunotar oli panostanut myös juhlameikkiinsä: hän oli valinnut rohkeasti nudensävyisen huulipunan, joka korosti entisestään hänen tummia piirteitään. Ruskettunutta ihoaan Hudgens korosti entisestään pronssisen luomivärin avulla.

Hudgens viihtyi paikalla näyttelijäkollegoidensa Ashley Bensonin, Selena Gomezin, James Francon ja Rachel Korinen seurassa.Lue myös:

AVA / Heli Kuitunen

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja