"Aika kova suoritus" – Nooralotta Neziri mehusteli Suomen vetoa

Suomen viestinaiset tikkasivat Berliinissä kuudenneksi 7:50
Videolla Suomen viestinaisten juoksu Berliinissä.

Suomen naisten 4x100 metrin joukkue Johanna Kylmänen, Hanna-Maari Latvala, Anniina Kortetmaa ja Nooralotta Neziri pinkoi Saksan Berliinissä IAAF World Challenge -kilpailussa kuudenneksi kauden parhaalla sinivalkoisella ajalla 44,13. Suomen kakkososuuden juossut Latvala koki, että parempaankin olisi ollut mahdollisuuksia.

– Oli tosi kiva palata kakkososuudelle, joka on se minun omin osuus. Hyvää tilastoaikaa lähdettiin hakemaan, että parannettaisiin asemia ensi vuoden EM-kilpailujen rankingissa. Sellainen tuli, mutta ei nämä vielä mitään supervaihtoja olleet, Latvala sanoi Urheiluliiton tiedotteessa.

– Minä en kuullut Johannan hep-huutoa, pistin vain käden taakse, ja Johannan mukaan kapula tuli siihen toisella yrittämällä. Vaihdossani Anniinan kanssa jouduin pitkästä aikaa juoksemaan toista kiinni, kun se meni tosi pitkälle, Latvala kertaili.

Suomi paransi noin puoli sekuntia perjantaina Zürichissä Timanttiliigassa juoksemaansa aikaa 44,61. Lotta Kemppisen korvasi tuosta kisasta Neziri.

– Aika kova suoritus, kun Zürichin jälkeen juoksupaikat muuttuivat ja minullehan tämä oli ensimmäinen maajoukkueviesti pitkään aikaan. Siihen nähden meiltä aika kova suoritus, ankkuri Neziri kehui.

Lue myös:

    Uusimmat