Suomen viestijoukkueelta vaisu esitys Timanttiliigassa – voittotaistelusta hirmutasainen

Suomen pikaviestijoukkue taisteli kovatasoisessa Zürichin Timanttiliiga-illassa – tulos jätti parantamisen varaa 10:01
Videolla Timanttiliigan pikaviesti.

Suomen 4 x 100 metrin viestijuoksunaiset eivät onnistuneet parhaalla mahdollisella tavalla yleisurheilun Zürichin Timanttiliigan osakilpailussa torstaina. Suomen nelikko Johanna Kylmänen, Lotta Kemppinen, Anniina Kortetmaa, Hanna-Maari Latvala sijoittui viestissä seitsemänneksi ajalla 44,61.

Kisan voiton vei Saksa ajalla 42,22. Toiseksi tullut Hollanti jäi vain 0,06 sekuntia voittajasta. Ranska hylättiin kilpailussa.

Suomen kvartetti juoksi viime viikonloppuna Ruotsi-ottelussa ajan 44,48. EM-joukkuekilpailussa viikkoa aiemmin viesti sujui vielä kymmenyksen vikkelämmin.

Suomalaisten on tarkoitus pinkoa seuraavaksi sunnuntaina Berliinissä World Challenge -sarjan kilpailussa. Siellä aitajuoksija Nooralotta Neziri korvaa Kemppisen.

Viestijoukkue antaa näyttöjä Pariisin 2020 EM-kisoja varten. EM-kisoihin seulotaan 16 joukkuetta kahden parhaan tuloksen keskiarvon perusteella.