Mainos

Äidin karu tunnustus: Kertoi katsoneensa, kun 2-vuotiasta tytärtä raiskattiin

Yhdysvaltojen Missourissa 25-vuotiasta äitiä syytetään lapsen hyväksikäytöstä ja hengen vaarantamisesta, kertoo USA Today

Poliisin mukaan Azzie Watson on poliisin haltuun saamalla äänitallenteella myöntänyt katsoneensa, kun kaksi miestä raiskasi tämän 2-vuotiasta tyttöä. Tunnustuksen oli nauhoittanut Watsonin poikaystävä.

Nainen kertoi myöhemmin valehdelleensa ääniraidalla asiasta, koska häntä uhkailtiin fyysisesti.

Oikeuden asiakirjoista käy ilmi, että 2-vuotias tyttö toimitettiin testeihin, joissa hänellä todettiin olevan klamydia. Lisäksi tytön elimistöstä löytyi metamfetamiinia.

Watsonin mukaan hänen lastensa lähellä saa olla vain hänen poikaystävänsä, 43-vuotias Charles Green. Myös miestä syytetään näin ollen lapsen hyvinvoinnin vaarantamisesta.

Raiskaussyytteitä ei ole vielä nostettu.

"Isi satutti"

Epäillystä raiskauksesta poliisille ilmoitti poikaystävä Green, jota Watsonin 2-vuotias tytär ja 1-vuotias poika kutsuvat "isiksi".

Poliisin mukaan lapsia kesällä hoitanut sijaisvanhempi on kertonut, että Watsonin tytär sanoi "isin satuttaneen häntä".

Green omistaa moottoripyöräliikkeen, jossa pari ja naisen lapset asuivat. Poikaystävän mukaan lasten äiti sanoi yhden liikkeen asiakkaan ahdistelleen häntä. Naisen kertoman mukaan hänen tytärtään oli raiskattu eri osoitteessa, jossa myös äiti oli seurannut tapahtumia.

Sekä Green ja lasten äiti ovat kuulusteluissa kertoneet käyttävänsä metamfetamiinia päivittäin, jopa lasten läheisyydessä. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.