Mainos

Mies myönsi tehneensä lapsia 14-vuotiaan kanssa – oli saanut tytön amissivanhemmilta "lahjaksi"

Yhdysvaltalainen Lee Kaplan on myöntänyt tehneensä kaksi lasta lahjaksi saamansa 14-vuotiaan kanssa. Tapaus paljastui Pennsylvanian osavaltiossa torstaina, kun naapuri teki ilmoituksen miehestä ja tytöistä.

Kaplanin kotoa löydettiin 12 tyttöä. Näistä vanhimman, 18-vuotiaan, Kaplan oli saanut lahjaksi tytön amissivanhemmilta, jotka kertoivat Kaplanin auttaneen heitä taloudellisesti. Tyttö oli ollut luovuttamisen aikaan 14-vuotias.

– Herra Kaplan myöntää tehneensä kaksi lasta 18-vuotiaan tytön kanssa. Lapsista toinen on kuuden kuukauden ikäinen ja toinen kolmevuotias. Tyttö oli iältään 14 tai 15 vuotta, kun ensimmäinen lapsi syntyi, kertoi komisario John Krimmel medialle.

Tytön isää Daniel Stoltzfusia ja äitiä Savilla Stoltzfusia syytetään muun muassa lapsen hyvinvoinnin vaarantamisesta. Tytön isä sanoo luulleensa järjestelyn olleen laillinen.

Kaplania syytetään muun muassa raiskauksesta ja siveellisyysrikoksesta.

Kaplanin naapurit kertovat ihmetelleensä, kun talon ikkunasta kurkisteli pieniä tyttöjä, vaikka mies sanoi asuvansa yksin. Stoltzfusien mukaan muutkin miehen luota löydetyt tytöt olivat heidän lapsiaan, mutta poliisi ei ole vielä vahvistanut asiaa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.