Mainos

Morgan Freeman joutui ahdistelukohun keskelle – useat naiset syyttävät epäasiallisesta käytöksestä

5:46

Useat naiset syyttävät erittäin arvostettua yhdysvaltalaisnäyttelijää Morgan Freemania ahdistelusta ja epäasiallisesta käytöksestä.

Uutiskanava CNN on selvittänyt supertähden käytöstä laajassa jutussa, jota varten on haastateltu lukuisia Freemanin kanssa vuosien saatossa työskennelleitä ihmisiä.

Kaikkiaan 16 ihmistä kertoi uutiskanavalle Freemanin käytöksestä. Kahdeksan haastateltavaa kertoivat kokeneensa ahdistelua ja loput kokeneensa epäasiallista käytöstä supertähden taholta.

Naisten mukaan Freeman on esimerkiksi kysynyt heiltä alusvaatteista ja yrittänyt nostaa hameita. CNN:n haastattelemien ihmisten mukaan Freeman on myös muun muassa kommentoinut naisten ulkonäköä ja kosketellut näitä sopimattomasti.

Pyysi anteeksi käytöstään

Morgan Freeman on yksi Yhdysvaltain arvostetuimmista näyttelijöistä. 80-vuotias näyttelijä on tehnyt yli lähes viisikymmentä vuotta kestäneen uran.

CNN otti yhteyttä Freemanin edustajaan, joka pyysi uutiskanavalta listan kaikista asioista, joita tähden väitetään tehneen. Listan lähettämisen jälkeen näyttlijän edustaja ei enää vastannut CNN:n yhteydenottoihin.

CNN:n paljastusjutun julkaisun jälkeen Morgan Freeman julkaisi lausunnon. Freeman kirjoittaa, että jokainen hänet tunteva ihminen tietää, ettei hän koskaan yrittäisi tarkoituksella loukata ketään tai tehdä kenenkään oloa epämukavaksi. Näyttelijä pyysi myös anteeksi kaikilta niiltä, jotka ovat kokeneet joutuneensa tällaisen käytöksen kohteeksi.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja