Ahdistellaanko miehiä seksuaalisesti? Miehet vastaavat

4:59

Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

”Onko teitä miehet seksuaalisesti häiritty? Miten? Millaisia ajatuksia ja tunteita tilanne herätti?” kysyy nimimerkki Itsekin mies.

Näin miesraati vastasi

"Ei ole koskaan varsinaisesti häiritty, joten vaikea sanoa, mitä siitä ajattelisin. Olen joskus kuullut kun naiset, lähinnä minua vanhemmat, ovat puhuneet hieman kaksimieliseen sävyyn minusta. Ei se ainakaan pahalta ole tuntunut. Minusta tuntuu, että jos puheet menisivät tekojen tasolle, niin lähtisin itse siihen mukaan. Riippuu varmaan naisesta. Mutta toisaalta vaikea sanoa, miltä se siinä tilanteessa oikeasti tuntuisi, voi olla, että se olisikin ahdistavaa."
– 37, naimisissa

"On pari kertaa kyllä. Entisen työpaikan juhlissa pariin kertaan eräs väkevästi humaltunut kollega kävi niin sanotusti tarpeettoman läheiseksi. Naurattihan se jälkeenpäin, mutta ei sillä hetkellä, kun järkipuhe ei oikein mennyt perille."
–34, suhdestatus: single

"Valitettavasti kyllä, joskaan ei juurikaan naisten suunnalta vaan miesten. 15 vuotta takaperin intissä eräs homoseksuaalinen inttikaveri tuli suihkutilaan ja jäi katselemaan, kun olin itse suihkussa. Tilanne oli hieman ahdistava tuolloin. Jokunen vuosi myöhemmin samainen mies kiitti, etten lähtenyt kiusaamaan häntä intissä seksuaalisen suuntautaumisensa takia ja samaan hengenvetoon kehui sitä, mitä näki suihkussa. On kehuja, joita saa sanoa, mutta tämän kehun olisi voinut jättää välistä. Varmasti tarkoitti hyvää, mutta ei se fiilis ihan siltä tuntunut. Armeijassa tapahtui myös perseelle läpsimistä erään toisen inttikaverin toimesta, kyse ei ollut mikään "hyvä suoritus", joita näkee amerikkalaisessa fudiksessa vaan satunnaisia "hyökkäyksiä". Ehkä osittain huumorimielessä, mutta ei missään vaiheessa toivottua. Naisten osoittama huomio on jäänyt satunnaisiin läpsäyksiin perseelle."
– 34, sinkku

"Joskus nuorena vanhemmat äijät yritti ehdotella jotain juttuja, jotka eivät tuntuneet omilta, ja kai sitä voisi väittää häirinnäksi. Lähinnä se huvitti, koska en ymmärtänyt, miksi miehet kiinnostuivat.

Välillä vanhemmat naiset taas puristeli ja ehdotteli, mutta lähinnä kai se hiveli nuorenmiehen egoa. Olen siis ollut "puumien" kanssa ennen kuin se oli edes juttu, mutta eipä niistä minulle mitään ihmeitä tuntemuksia jäänyt, ei ahdistanut, enkä mennyt rikki."
– 46, hetero, naimisissa


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja