AC Milan juhli massiivista osumaa – Mohamed Salah heilutti pian maalin kattoa

AC Milan taistelee jalkapallon Mestarien liigan päätöskierroksella pudotuspelipaikoista. Ottelu Liverpoolia vastaan on edennyt jännittävästi.

Viisi ensimmäistä otteluaan voittanut Liverpool on varma B-lohkon voittaja, mutta lohkon toisesta pudotuspelipaikasta käydään taistelua päätöskierroksella.

Porto lähti päätöskierrokselle kakkosena viiden pisteensä turvin; Milan ja Atletico Madrid hengittivät niskaan pinnan portugalilaisseuraa perässä.

Milan tarrasi livetilanteessa hetkellisesti jo kiinni kakkossijaan, kun se siirtyi Liverpoolia vastaan 1–0-johtoon. Fikayo Tomori värkkäsi massiivisen arvokkaan osuman, uransa ensimmäisen Mestarien liiga -maalin 29. minuutilla kulmapotkun jälkitilanteesta (video alla).

Milanin ilo kesti kuitenkin sillä erää vain seitsemän minuuttia, kunnes Mohamed Salah tasoitti taiston. Egyptiläinen nosti pallon maalin kattoon Milan-maalivahti Mike Maignan'n torjunnasta kimmonneesta irtopallosta.

Näet kyseisen osuman ylälaidan videolta.

Kun Porton ja Atletico Madridin välinen ottelu on samaan aikaan 0–0, Porto on kiinni lohkon toisessa pudotuspelipaikassa.

Ottelut ovat katsottavissa suorina lähetyksinä C More Sport 1- ja C More Sport 2 -kanavilta sekä cmore.fi-suoratoistopalvelusta.