Se oli siinä, Barcelona? Tästä ei enää mahdeta nousta

1:02
Barcelona on lähdössä Eurooppa-liigaan – Leroy Sanen fantastinen kaukolaukaus vei Bayern Münchenin 2–0-johtoon

FC Barcelona on tukalassa paikassa jalkapallon Mestarien liigan lohkovaiheen päätöskierroksella. Yltääkseen Mestarien liigan pudotuspeleihin katalonialaisilta ollaan vaatimassa nousua voittoon kahden maalin tapioasemasta Bayern Müncheniä vastaan.

Kaikki viisi otteluaan toistaiseksi tällä Mestarien liiga -kaudella voittanut Bayern München on E-lohkon varma ykkönen. Lohkon kakkossijasta ja toisesta Mestarien liigan pudotuspelipaikasta taistelevat sen sijaan Barcelona ja Benfica.

Barcelona lähti päätöskierrokselle kakkossijalta seitsemällä pisteellä. Benfica oli kolmantena viidellä pisteellään. Tasapistetilanteessa Benfica olisi edellä keskinäisten otteluiden saldon turvin.

Barcelonalle on tullut Lissabonista karmeita uutisia: Benfica on painellut Kiovan Dynamoa vastaan 22 minuutissa 2–0-johtoon. Roman Jaremtshuk aloitti maalinteon entistä seuraansa Dynamoa vastaan 16. minuutilla lähietäisyydeltä. Gilberto lisäsi höökiä maalillaan 22. minuutilla.

1:15
Benfica on tarraamassa kiinni E-lohkon kakkossijaan – Roman Jaremtshuk aloitti maalinteon entistä seuraansa Kiovan Dynamoa vastaan.

Barcelonan ahdinko on syventynyt, kun se on tämän jälkeen ajautunut Münchenissä 0–2-tappioasemaan. Ensimmäinen osuma syntyi 34. minuutilla, kun Robert Lewandowski keskitti maalin lähellä, ja Thomas Müller sai puskettua pallon juuri maaliviivan yli. Barcelonan Ronald Araujon purku tuli juuri niukasti myöhässä.

Leroy Sane pyssytti bayernilaisisäntien seuraavan maalin kaukaa rangaistusalueen rajan takaa 43. minuutilla.

Voit katsoa Sanen huiman maalin ylälaidan videolta.

Benfica nousee lohkokakkoseksi, jos se ottaa voiton eikä Barcelona onnistu lyömään kivikovaa Bayern Müncheniä. Barcelona olisi tällöin lohkokolmonen, mikä tietäisi Eurooppa-liigan pudotuspelejä.

Yhden pisteen toistaiseksi kasaan saanut Kiovan Dynamo jää varmasti lohkojumboksi.

Voit katsoa otteluita C More Sport 1- ja C More Sport 2 -kanavilta sekä cmore.fi-suoratoistopalvelusta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja