Abreun uutuuskappale nousi someilmiöksi jo ennen sen julkaisua – laulaja hämmästyi, kun huomasi asian: "Siinä vaiheessa oli satoja videoita"

Laulaja Abreu kommentoi nykypäivän otsikoita: ”Mitä tahansa nainen tekee, se tuodaan aina ulkonäön kautta esiin” 1:08
Laulaja Abreu kommentoi nykypäivän otsikoita: ”Mitä tahansa nainen tekee, se tuodaan aina ulkonäön kautta esiin”

Laulaja Abreu vieraili Maikkarin Uutisaamussa puhumassa uudesta Kaikki paitsi sydän -kappaleesta.

Laulaja Anna Abreu julkaisi yli vuoden tauon jälkeen omaa musiikkia, kappale on nimeltään Kaikki paitsi sydän. Uutisaamussa vieraillut Abreu paljasti kappaleen syntyneen todella luonnostaan.

– Me teimme kitaralla demoa ja yhtäkkiä olin kirjoittanut koko biisin. Viikko sen jälkeen olimme esittelemässä sitä levy-yhtiölle. Kaikki olivat superfiiliksissä siitä, Abreu kertoi.

Kappaleen sanoitukseen tehtiin kuitenkin muutoksia.

– Joidenkin mielestä siitä tuli liian raju tietyllä tavalla. Siinä oli rankempi säkeistön teksti ja muokkailin sitä. Halusin tuoda siihen takaisin lisää kauneutta. Musta siitä tuli aika ihana.

Kappaleeseen julkaistaan huomenna YouTubessa akustinen video, jonka esimakua nähtiin Uutisaamun lähetyksessä. Katso alla olevalta videolta.

Abreun uusi kappale nousi sosiaalisessa mediassa ilmiöksi jo ennen sen julkaisua.

Abreu myönsi, että hän ei ole ollut aiemmin TikTokissa kovinkaan aktiivinen. Hän on pohtinut, onko hän liian vanha sinne ja osaako käyttää sitä. Lopulta laulaja päätti, että hän on oma itsensä ja alkoi julkaista videoita.

Eräänä päivänä hän laittoi TikTokiin videon, jossa lauloi pienen pätkän uutta kappalettaan. Monet TikTok-käyttäjät bongasivat sen välittömästi ja tekivät siitä oman videon.

Abreu hämmästyi, kun huomasi kappaleen leviävän TikTokissa.

– Siinä vaiheessa oli satoja videoita, missä jengi fiilistelee tuota biisiä ja jakaa omia tarinoitaan. Huomasin, kuinka se resonoi ihmisiin. En ole kuullut, että näin olisi aiemmin tapahtunut Suomessa. Olen kyllä superinnoissani siitä, että ihmiset ovat löytäneet biisin jo ennen kuin se on julkaistu.

Abreun ura alkoi Idols-ohjelman kautta vuonna 2007, jolloin sosiaalinen media ei ollut näin pinnalla. Miten silloin artistit markkinoivat itseään? Katso video:

Laulaja Abreu julkaisi omaa musiikkia yli vuoden tauon jälkeen - kappaleesta tuli someilmiö jo ennen sen julkaisua 9:24

Lue myös:

    Uusimmat