Mainos

Aatonaaton menoliikenne hiljenemässä: "Keli on ollut haastava"

Liikenteessä on tänään ollut joulun menoliikenteen takia tavallista viikonloppua vilkaampaan. Liikenne on kuitenkin ollut sujuvaa kaikkialla, eikä huono kelikään ole aiheuttanut erityisen paljoa onnettomuuksia.

Liikennepäivystäjä Esa Malinen Helsingin tieliikennekeskuksesta sanoo, että liikenne on ollut pääkaupunkiseudulla sujuvaa, mutta selvästi tavallista viikonloppua vilkaampaa.

– Aamupäivällä liikenne rupesi jonkun verran vilkastumaan, mutta näyttäisivät liikennemäärät jo pikkuhiljaa vähenemään, Malinen arvioi yhden aikaan iltapäivällä.

Pääkaupunkiseudun väylistä valtateillä kolme ja neljä on ollut vilkkainta. Onnettomuuksiakin on sattunut.

Sisämaassa raskasta lumisadetta

Liikennemäärät ovat myös muualla maassa olleet pääkaupunkiseudun kaltaiset: tavallista viikonloppua enemmän, mutta ruuhkilta ollaan vältytty. Puoli kahdelta liikennepäivystäjä Osmo Peltonen Tampereen tieliikennekeskuksesta arvioi, että liikennemäärät alkavat olla kaikkialla laskemassa.

– Keli on tietysti ollut aika haastava, ja on tälläkin hetkellä. Sisämaassa, vähän pohjoisempana ja idässä tulee lunta aika reippaastikin, Peltonen sanoo.

Peltosen mukaan joitakin ulosajoja ja peltikolareita on ollut, mutta määrä ei ole mitenkään poikkeuksellinen keliin ja liikennemääriin nähden.

– Parkano-Kuru välillä oli yksi yhteenajo, jossa loukkaantui yksi ihminen vakavasti. Mutta muuten ei ole tullut tietoa vakavammista onnettomuuksista, Peltonen kertoo.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.