Aaron Carterin puoliso sai heidän yhteisen Prince-pojan huoltajuuden – lapsi asunut isoäitinsä luona

Backstreet Boys kunnioitti Aaron Carterin poismenoa 2:20
Backstreet Boys kunnioitti Aaron Carterin poismenoa marraskuisella keikallaan Lontoossa.

Laulaja Aaron Carterin puoliso Melanie Martin sai takaisin poikansa Princen huoltajuuden.

Edesmenneen laulaja Aaron Carterin on-off-kihlattu Melanie Martin on saanut parin yhteisen Prince-pojan, 1, huoltajuuden takaisin.

Martinin edustaja kertoi, että huoltajuuspäätös annettiin 15. joulukuuta Los Angelesissa pidetyn oikeudenkäynnin jälkeen. Martin itse oli päätöksen aikaan New Yorkissa, mutta sai tiedon lakitiimiltään.

Alla olevassa kuvassa Martin on poikansa Princen kanssa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Edustajan mukaan Martin matkasi päätöksen jälkeen Kaliforniaan hakemaan poikaansa, ja on erittäin iloinen ja innostunut näkemään Princen. Poika määrättiin Martinin äidin hoidettavaksi sen jälkeen, kun pariskunta menetti huoltajuuden huumeidenkäytön ja perheväkivallan vuoksi.

– Kunnioitan Aaronia ja tiedän, että hän olisi niin ylpeä minusta. Herkistyn, kun ajattelen, että olisimme voineet olla perhe, mutta Aaron olisi niin onnellinen, kun tietäisi, että sain hänet takaisin, Martin kertoi TMZ-sivustolle.

Carterin äiti Jane Carter kertoi niin ikään TMZ:lle olevansa tyytyväinen tuomioistuimen päätökseen palauttaa Princen huoltajuus Martinille.

– Lapsen pitäisi olla äidin kanssa, hän sanoi.

Martin muisteli edesmennyttä miestään Princen 1-vuotissyntymäpäivänä marraskuussa. Videon voit katsoa painamalla nuolta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Jane kertoi aiemmin tässä kuussa TMZ:lle, että vaikka hän ei ole vielä tavannut Princeä, hän haluaa tämän perivän koko isänsä omaisuuden. Hän totesi, ettei hänen perheensä tarvitse rahaa.

Aaron kuoli ilman testamenttia, mutta todennäköisesti hänen noin puolen miljoonan dollarin omaisuutensa perii hänen poikansa Kalifornian perintölakien mukaisesti. Martin otti marraskuussa kantaa Aaronin omaisuudenjakoon ja kertoi, ettei halua pahaa verta sukulaistensa kanssa.

– En halua ongelmia tai stressiä Aaronin omaisuudesta. Haluan vain, että Princestä pidetään huolta ja että Aaronin perintö jää elämään. Kuka tahansa, joka haluaa olla Princen elämässä, saa olla siinä, Martin sanoi.

Aaron löydettiin hukkuneena kylpyammeeseensa 5. marraskuuta. Aaronin isoveli on Backstreet Boysin laulaja  Nick Carter.

Lähde: Page Six

Lue myös:

    Uusimmat