Ystävyys syttyi First Date Suomi -sarjan kuvauksissa – Anni ja Rico kertovat, mitä tapahtui ohjelman jälkeen

Anni ja Rico ystävystyivät First Date Suomi -sarjassa.

Viime syksynä Maikkarilla nähdyssä First Date Suomessa sinkkumiehet ja -naiset etsivät rakkautta sokkotreffeillä. Ohjelman hurmaavana isäntänä nähtiin tanssitaiteilija Jorma Uotinen.

Ohjelmaan osallistuneet Rico ja Anni päätyivät yhteisille treffeille yhdessä jaksossa. Anni paljastaa seuranneensa ohjelman brittiversiota, joten deittisovelluksiin kyllästynyt nainen päätti hakea mukaan Suomi-versioon.

Rico vuorostaan myöntää jännittäneensä kuvausten aikana. Kokemus oli kuitenkin erittäin positiivinen.

– Oli hieman hankalaa olla siinä kameroiden edessä sokkotreffeillä, mutta ei kaduta, kiva fiilis jäi, hän kertoo MTV Uutisille.

Vaikka kaksikko ei rakastunut toisiinsa romanttisesti, heistä tuli hyvät ystävät ja he tapaavat silloin tällöin, kun Rico vierailee pääkaupunkiseudulla.

– Meillä on samat arvot ja tykätään samoista asioista. On luontevaa keskustella elämästä ja yhteiskunnallisista asioista, Anni toteaa.

– Aina, kun Annin kanssa hengailee, niin tulee todella iloinen fiilis. Tuntuu kuin olisimme tunteneet toisemme jo pidemmän aikaa, Rico pohtii.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja