Ääripäät kiinnostavat: Nämä hiustrendit pitävät vielä pintansa

Hiusstylisti Taavi Vuokkovaara kertoi MTV Lifestylelle, mitkä hiustrendit pitävät vielä pintansa.

New Yorkin muotiviikoilla häikäiseviä kampauksia luonut Taavi Vuokkovaara kertoo, mitkä kesällä saapuneet hiustrendit pitävät pintansa edelleen. 

– Polkkatukka, hiusdonitsit, puoliponnarit, letit ja kihara ovat edelleen todella trendikkäitä kampauksia, mies kertoo.

Vuokkovaaran mukaan erityisesti puoliponnareita näkyy edelleen todella paljon. Hiustylistin mielestä ei ole väliä onko puoliponnari pään päällä tai sitten takaraivossa.

– Kiharaa näkyy myös paljon. Kiharaa on helppo tehdä niin, että laittaa pään alaspäin. Tällöin kihara saa mennä ihan mihin suuntaan tahansa ja sitten vain avaa kiharat sormin, ei kammalla, Vuokkovaara kertoo.

Huolella föönattu hius on myös miehen mielestä todella trendikäs ja tyylikäs. Kyseinen tyyli sopii erinomaisesti esimerkiksi töihin.

– Föönaus vaatii ehkä hieman opettelua. Föönauksen voi myös tehdä pää alaspäin, sillä se helpottaa sitä prosessia huomattavasti. Jos ei muuta niin föönaa hiuksia sen verran, että se silottuu vähän. Sen jälkeen hieman kosteisiin hiuksiin voi laittaa kaksi isoa papiljottia pään päälle, Vuokkovaara vinkkaa.

Ääripäät kiehtovat

Dynastia-hiussalongin omistaja kertoo, että hiusväreissä suositaan luonnollisuuden lisäksi edelleen pastellivärejä.

Kesän trendihiusvärit pitävät edelleen siis pintansa, mutta hiuslisäkkeitä käytetään huomattavasti vähemmän.

– Jonkun verran on vielä lisäkkeitä, mutta luojan kiitos enää ei yritetä tehdä sellaista maailman isointa tukkaa, vaan otetaan ne oman hiuksen tueksi, Vuokkovaara kertoo.

Lisäkkeitä ei enää käytetä niin paljon kuin ennen ja mies uskoo tämän trendin ajautuvan myös tekoripsiin. Nykyään useimmilla on valtavat ja selkeästi huomattavissa olevat tekoripset, mutta ajan myötä myös tekoripsiä otetaan vain muutama tukemaan omien ripsien näkyvyyttä. 

Haluatko ensimmäisten joukossa tietää uusista trendeistä? Seuraa MTV Lifestyleä FacebookissaTwitterissä ja Instagramissa.

Katso jakso Voguen Fashion Fund -ohjelmaa, jossa esitellään muodin tulevia huippuja. 

Lue myös:

    Uusimmat