Mainos

Äärimmäisen harvinainen teko: Reviiristään raivostunut puuma tappoi maantiepyöräilijän ja raahasi pesäänsä

0:57

Puuma on tappanut maantiepyöräilijän Yhdysvalloissa. Poliisin mukaan kyseessä on vasta toinen ihmisen kuolemaan johtanut puuman hyökkäys Washingtonin osavaltiossa viimeisen sadan vuoden aikana.

Kaksi miestä pyöräili eilen aamulla paikallista aikaa North Bendin takamailla, noin 50 kilometriä itään Seattlen kaupungista. He kohtasivat eläimen, joka ilmeisesti koki pyöräilijöiden tulleen hänen reviirilleen.

Poliisi Ryan Abbotin mukaan puuma hyökkäsi ensin toisen miehen kimppuun. Kyseinen 31-vuotias mies sai syviä haavoja, mutta onnistui pakenemaan paikalta polkien. Hän soitti hätänumeroon kolmen kilometrin päässä tapahtumapaikalta.

Seisoi ruumiin päällä pesässään

Miehistä toisen kohtalo oli karmeampi. Puuma raahasi tiedottoman miehen pesäänsä ja tappoi hänet. Kun poliisi ehti paikalle, he löysivät puuman pesästään seisomassa miehen ruumiin päällä.

Poliisi yritti lopettaa eläimen ampumalla, mutta se karkasi metsään. Myöhemmin saman päivänä paikallinen metsästysseura jahtasi puuman kiinni koirien avulla ja tappoi sen.

Loukkaantunut mies toipuu vammoistaan seattlelaisessa sairaalassa.

Reutersin mukaan puumien ihmisiin kohdistuvat hyökkäykset ovat äärimmäisen harvinaisia Pohjois-Amerikassa. Koko mantereella niissä on sadan vuoden aikana kuollut reilut 20 ihmistä, suurin osa lapsia. Washingtonissa kyseessä on vasta toinen ihmisen kuolemaan johtanut puuman hyökkäys viimeisen sadan vuoden aikana.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.