Äänentoiston esittely päättyi lyhyeen S-marketin parkkihallissa – melusta suuttunut mies tuli ikkunaan ja painoi piipun ohimolle

Nuorehko mies tuomittiin laittomasta uhkauksesta tämän osoiteltua musiikkia kuunnellutta miestä kuulapyssyllä Espoossa viime vuoden huhtikuussa.

Uhkailujen uhriksi joutunut mies oli viettänyt aikaa tyttöystävänsä kanssa S-marketin parkkihallissa luukuttaen kovalla musiikkia. Hyvän äänentoiston ja avonaisen ikkunan ansiosta musiikki ilmeisesti kuului selvästi myös auton ulkopuolelle.

Ase ohimolla ja huutoa

Miehen toiminta ei kuitenkaan ilmeisesti miellyttänyt kaikkia, sillä pian mies huomasi ohimollaan aseen piipun ja häntä käskettiin huutamalla laittaa musiikki pois päältä.

Miehen kertomuksen mukaan hänelle uhattiin myös "tapahtuvan jotain", jos hän ei lähde autolla paikalta. Koska mies ei halunnut kuolla, hän ajoi pois parkkihallista, meni viereiselle pihalle ja soitti poliisin.

Poliisit ottivat miehen kiinni. Miehen käyttelemä ase paljastui kuulapyssyksi. Hänen repustaan löytyi lisäksi kääntöveitsi.

Mies sai sakkoja

Asetta heilutellut mies myönsi osoittaneensa uhria aitoa asetta muistuttavalla kuulapyssyllä. Veitsen hän kertoi unohtuneen reppuunsa aiemmin.

1995 syntynyt mies tuomittiin laittomasta uhkauksesta ja toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen tai aineen hallussapidosta 60 päiväsakon rangaistukseen, mikä tarkoittaa 360 euron seuraamusta.

Tuomio ei ole lainvoimainen.

Lue myös:

    Uusimmat