Mainos

Äänekosken ravintola-ammuskelu: Epäilty otettu kiinni öisessä Espoossa

Poliisi on ottanut kiinni 28-vuotiaan miehen, jota epäillään Äänekosken Suolahdessa viikonloppuna tapahtuneesta ammuskelusta.

Äänekosken Suolahdessa sijaitsevassa ravintolassa ammuttiin sunnuntain vastaisena yönä sisällä ja ulkopuolella laukauksia, joiden seurauksena kaksi miestä loukkaantui.

– Toinen heistä on päässyt jo kotiin ja toinen toipuu vammoistaan tavallisella osastolla eli hänkään ei ole enää tehohoidon tarpeessa, kertoo jutun tutkinnanjohtaja Markku Latvala Sisä-Suomen poliisilaitokselta.

Latvalan mukaan epäilty ja uhrit olivat toisilleen täysin tuntemattomia. Ilmeisesti uhrien ja epäillyn välillä oli kahnausta ennen ammuskelua.

– Aamuyön tunteina ravintolassa on syntynyt ehkä erimielisyyttä ja alkoholi saattaa olla tässä tapauksessa vaikuttavana tekijänä.

28-vuotiaan epäillyn kiinniotto tapahtui viime yönä puoli kolmen aikaan Espoossa ja Sisä-Suomen poliisilaitoksen mukaan kiinniotto tapahtui rauhallisesti.

– Siihen ei liittynyt mitään dramatiikkaa. Epäilty otettiin kiinni Soukan rantatiellä, jossa hän oli autoilemassa. Hänellä oli etsintäkuulutus perässä ja oli olemassa viitteitä siitä, että hän oleskelee Espoossa, Latvala sanoo.

Keski-Suomen käräjäoikeus vangitsi miehen poissaolevana jo eilen. Häntä epäillään muun muassa tapon yrityksestä ja ampuma-aserikoksesta.

– Ase oli luvaton. Puhutaan pistoolimallisesta aseesta, Latvaka kertoo.

Poliisi selvittelee lisäksi, onko viittä muuta henkilöä syytä epäillä rikoksista välikohtaukseen liittyen. Heistä yksi on nainen.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.