Mainos

Porin sekavasta ampumatapauksesta lisätietoa – ammuskelua edelsi riita, kaksi miestä kiinni, viisi vapautettu

Poliisi on edistynyt viikonloppuna Porissa tapahtuneen ammuskelun esitutkinnassa. Tapausta tutkitaan tapon yrityksenä ja ampuma-aserikoksena.

Vuonna 1982 syntynyttä porilaismiestä ammuttiin keskivartaloon Porin keskustassa sunnuntain vastaisena yönä. Ampuminen tapahtui sporttibaari Wanhan Koneran edustalla. Baari oli auki ampumisen aikaan. Poliisin mukaan miehellä ei ole välitöntä hengenvaaraa, mutta hän sai vakavia vammoja. Poliisi on kuitenkin päässyt kuulemaan häntä.

Poliisi otti kiinni seitsemän henkilöä, joista viisi on vapautettu tutkinnan aikana. Pidätettynä on edelleen kaksi henkilöä, vuosina 1963 ja 1979 syntyneet porilaiset miehet. Kaksikon mahdollisesta vangitsemisesta on tehtävä päätös keskiviikkoon puolen päivään mennessä.

Tutkintaa johtava rikoskomisario Erik Salonsaari kertoi maanantaina MTV Uutisille, että yksi kiinniotetuista ilmoittautui ampujaksi.

Ampumiseen käytetty käsiase on poliisin hallussa. Ammuskelua edelsi ravintolassa syntynyt riita, jonka syystä ei esitutkinnassa ole toistaiseksi saatu selvyyttä.

Ravintolan illan kulusta ei ole vielä tarkempaa tietoa, sillä poliisi antoi kyseisenä iltana baarin työntekijöille ohjeistuksen olla kommentoimatta tapausta.

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.