Aamuposti: Naisen leivontahetki keskeytyi, kun ovelle saapuivat uteliaat poliisit – "Onko sinulla parvekkeellasi hirtetty joulupukki?"

Hyvinkääläisnaisen leivontahetki joulun alla viime lauantaina keskeytyi, kun ovelle saapui poliisipartio, kertoo Aamuposti. Poliiseilla oli naiselle erikoinen kysymys.

– Onko sinulla parvekkeellasi hirtetty joulupukki? 

Nainen myönsi, että hänen parvekkeeltaan roikkuu pukki, mutta kyse on joulukoristeesta, ei aidosta pukista. Nainen kertoo Aamupostille, että koriste on ollut hänellä jo pitkään omakotitalossaan, ja hän päätti jatkaa perinnettä muutettuaan kerrostaloon. Näky näytti kuitenkin olleen joillekin naapureille liikaa.

– Minulla oli yöpaita päällä ja leivonta oli kesken. Poliisit ilmeisesti tuumasivat, että olen ihan normaalin näköinen, eikä tässä ole mitään anarkismia – pukkia ei ole hirtetty, nainen kertasi lehdelle.

Lehden mukaan tilanne alkoi naurattaa myös toista poliiseista. Poliisit kertoivat naiselle, että koriste saa pysyä paikallaan, jos taloyhtiön säännöt sen sallivat. Nainen päätti kuitenkin nostaa pukin parvekkeen sisäpuolelle.

Komisario Joni Tonteri kommentoi Aamupostille myöhemmin, että poliisi toimi tilanteessa "ihan oikein".

Lue myös:

    Uusimmat