Poliisi tuli kuulustelemaan isoäitiä "ruumiinosista" – kiusallinen erehdys paljastui nopeasti: "Hän oli helpottunut"

Joulukuvaelmaan tarkoitetut mallinuket saivat aikaan kiusallisen tilanteen Britanniassa, kun poliisit erehtyivät luulemaan niitä oikeiksi ruumiinosiksi. Aiheesta kertoo muun muassa brittilehti Metro.

Nottinghamissa asuva Maureen Wall, 71, yllättyi toden teolla, kun poliisi eräänä päivänä koputti hänen oveensa. Häntä epäiltiin ruumiiden leikkelystä omassa kodissaan.

Poliisi oli kiertänyt naapurustossa ja huomannut "ruumiinosia" Maureenin keittiössä ikkunan läpi. Osat olivat herättäneet huomiota myös naapureiden keskuudessa.

Todellisuudessa Maureenin kotona ei kuitenkaan harrastettu poliisin epäilemää rikollisuutta, vaan ikkunoiden läpi näkyneet ruumiinosat olivat muovisia mallinukkejen osia.

Mallinuket olivat mukana myös näissä kuvauksissa! Alla olevalla videolla riisudutaan Älä mahdu muottiin -kampanjan kuvauksia varten! (Artikkeli jatkuu videon alla.)

Helsingin Kalasatamassa riisuuduttiin malliksi  älä-mahdu-muottiin- kampanjaan 1:52

Maureenin vastattua poliisin kiusallisiin kysymyksiin aiheesta totuus alkoi valjeta virkavallalle.

– Hän [poliisi] oli järkyttynyt, mutta helpottunut, kun hän tajusi, mikä se oli. Avasin pesuhuoneeni ja näytin hänelle kolme seisovaa tekoruumista odottamassa joulukuvaelmaan liittymistä, Maureen kertoo.

– Hän sanoi, ettei kukaan poliisiasemalla koskaan uskoisi häntä.

Maureen on ostanut seitsemän vanhaa mallinukkea ja yhden yläosan 30 punnalla jo aiemmin joulukuvaelmaa varten. Joulukuvaelman isoäiti rakentaa muutaman muun vapaaehtoisen avulla vuosittain paikalliseen kirkkoon.

Kun mallinuket eivät ole joulun alla esillä, Maureen säilyttää niitä kotonaan.

Isoäidin mukaan tämä ei ollut kuitenkaan ensimmäinen kerta, kun hänen mallinukkensa ovat saaneet ihmiset erehtymään. Kerran ikkunanpesijä ei ollut suostunut tulemaan hänen kotiinsa nähtyään "kaksi alastonta miestä" seisomassa pihalla.

Lähteet: MetroBBC, Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja