Aamulypsyssä jälleen vauvauutisia! Jaajo Linnonmaa paljasti tulleensa isäksi jo neljännen kerran: "Kaikki studiossa olevat saavat vauvan tänä vuonna"

2:10
Kuuntele Jaajon iloiset uutiset suorassa lähetyksessä videolta!

Jaajo Linnonmaa paljasti Radio Suomipopin Aamulypsyssä, että hänen perheeseensä on syntynyt neljäs lapsi. Tulokas on pieni poika.

Radio Suomipopin Aamulypsyssä saatiin kuulla yllättäen jo toiset vauvauutiset lyhyen ajan sisään, kun Jaajo Linnonmaa paljasti perjantaiaamun lähetyksessä tulleensa hiljattain isäksi jo neljännen kerran.

– Tässä nyt on ollut kevät täynnä kaikenlaisia vauvauutisia, joten ajattelin, että mä täräytän nyt oman, Linnonmaa aloitti. 

– Sen sijaan, että kertoisin, että saan syksyllä tai ensi keväänä vauvan, tässä on käynyt sillä tavalla, että mä olen koronakiireiden keskellä unohtanut kertoa, että kotona on haudottu vauvaa numero neljä, joka putkahti menneellä viikolla ulos, juontaja paljasti.

Linnonmaalla ja tämän puolisolla Maijalla oli ennestään kolmetytärtä. Nyt perhe täydentyi poikalapsella.

– Nyt kävi niin iloisesti, että neljäs oli mallia poika, tuore isä kertoi ja esitteli juontajakollegoilleen kuvaa pienokaisesta.

Hän kertoi isosiskojen olevan innoissaan uudesta tulokkaasta.

– Siskot ovat aivan onnessaan ja he auttavat mielellään vaipanvaihdossa ja tuttipullojen kanssa, mutta kakkavaippoja he eivät vaihda, hän lisäsi.

Edelliset vauvauutiset Aamulypsyllä kuultiin pari viikkoa sitten, kun juontajakollega Anni Hautala paljasti odottavansa esikoistaan yhdessä niin ikään Aamulypsyssä vierailevan hovimuusikko Ilkan eli Ilkka Ihamäen kanssa kanssa.

Uutinen on varsinainen yllätys, sillä pariskunta ei ole hiiskunut mitään julkisuuteen suhteestaan.

– Onko nyt siis niin, että kaikki studiossa olevat saavat vauvan tänä vuonna, Ihamäki ällisteli perjantaina studiossa Linnonmaan ja Hautalan seurassa.

5:50
Kuuntele videolta, miten edellisestä vauvauutisesta kerrottiin Aamulypsyssä!

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja