Aamulehti: Musiikkiuransa lopettava Antti Tuisku muuttaa pysyvästi ulkomaille: "Siellä saa olla ihan vapaana"

Antti Tuisku saa tietää Heikki-pappansa karuista sotavuosista 3:03
Sukuni salat -ohjelmaan osallistunut Antti Tuisku sai tietää Heikki-pappansa karuista sotavuosista

Antti Tuisku kertoi Aamulehdelle vaihtavansa maisemaa.

Vuonna 2003 Idols-laulukilpailusta julkisuuteen ponnahtanut artisti Antti Tuisku tiedotti viime syksynä pistävänsä musiikkiuransa jäihin huomenna käynnistyvän Mayhem-areenakiertueensa jälkeen. Poptähti vetää viimeisen keikkansa Ruisrock-festivaaleilla ensi kesänä.

Tuisku raotti tulevaisuudensuunnitelmiaan hiljattain Aamulehdelle. Laulaja kertoi olevansa vakavissaan musiikkiuran lopettamisen suhteen.

– Kyllä minä olen nyt lopettamassa ihan oikeasti. Ihmisillä on ollut tästä ristiriitaista tietoa ja ymmärränkin sen, koska on puhuttu tauosta, Tuisku kertoi lehdelle.

Laulaja ei kertomansa mukaan kuitenkaan aio tehdä Cheekejä, eli lyödä vetoa kenenkään kanssa siitä, etteikö hän voisi joskus palata musiikkiuransa pariin.

– Mutta jos hypoteettisesti joskus palaisin takaisin estradeille, siihen tulisi menemään vuosia. Minulla on ollut jo pitkään olo, että haluan katsoa, mitä elämän muilla osa-alueilla on minulle annettavana.

Tuisku kertoi suuntaavansa katseensa seuraavaksi terapiatyöhön ja valmentamiseen. Hän paljasti olevansa osakkaana hyvinvointi- ja mielenterveysalan start up -yrityksessä, jonka parissa hän alkaa työskentelemään syksyllä. Artisti paljasti myös vaihtavansa maisemaa.

– Siirryn myös pysyvästi Espanjan kamaralle. Kotini on ollut Espanjassa jo viisi vuotta, hän kertoi.

Laulaja kertoi tehneensä esikaupat "yhdestä ihanasta mökistä Espanjassa", joka sijaitsee miltei kilometrin korkeudessa vuoren rinteellä. Hän odottelee parhaillaan dokumentteja tulevan kotikaupunkinsa kaupungintalolta.

– Jos kauppa toteutuu, paikka tulee olemaan koirienikin paratiisi. Siellä saa olla ihan vapaana ja naapureita ei ole lähellä. Vuorilta on upeat näkymät yli kahden rantakaupungin. Tiedä vaikka alkaisin kasvattaa manteleita. Siellä on melkein kymmenen hehtaaria maita ja ne pitävät sisällään myös manteli-istutuksia. Suurin tavoitteeni tosin on, että en vaan pilaisi siellä yhtään mitään, hän kertoi.

Lue myös:

    Uusimmat