99-vuotias prinssi Philip siirrettiin toiseen sairaalaan – kotiutuminen lykkääntyi jälleen

Prinssi Philip teki harvinaisen julkisen esiintymisen – mitä kuuluu kuningatar Elisabethin 99-vuotiaalle puolisolle? 3:20
Prinssi Philip nähtiin edellisen kerran julkisuudessa viime kesänä - katso video harvinaisesta esiintymisestä!

Pian kaksi viikkoa sairaalahoidossa ollut prinssi Philip siirrettiin maanantaina tutkittavaksi toiseen sairaalaan.

Jo lähes kaksi viikkoa sairaalahoidossa olleen prinssi Philipin tilasta julkistettiin maanantaina uutta tietoa. Kuningatar Elisabetin 99-vuotias puoliso siirretiin maanantaina uutistoimisto Reutersin mukaan toiseen sairaalaan sydäntutkimuksiin. Prinssiä hoidetaan nyt St Bartholomew's -sairaalassa.

Reutersin tietojen mukaan pari viikkoa sitten Lontoossa sijaitsevaan King Edward VII -yksityissairaalaan huonovointisuuden takia viety Edinburghin herttua saa edelleen myös hoitoa infektioon, jonka hovi on kertonut olleen syynä sairaalareissulle.

Hovi ei ole tiedottanut tarkemmin, millaisesta infektiosta prinssi Philip kärsii, mutta infektio ei hovin mukaan liity koronavirukseen, jota vastaan sekä prinssi Philip että kuningatar Elisabet saivat rokotteen jo tammikuussa.

Buckinghamin palatsista kerrottiin, että Edinburghin herttuan vointi on edelleen hyvä ja että hoidot tepsivät. Hovin mukaan prinssi Philip kuitenkin on sairaalassa todennäköisesti ainakin tämän viikon loppuun saakka.

Lue myös:

    Uusimmat