92 miljoonan euron Eurojackpotin viimeinenkin osuus on vihdoin lunastettu – voittajan kärsivällisyyttä on kummasteltu: "Muutama kuukausi jäi pelivaraa"

4:11
MTV Uutiset oli mukana seuraamassa voitonhuumaa Siilinjärven K-Herkkupadassa viime elokuussa.

Siilinjärvellä viime elokuussa pelattu Eurojackpot-peli toi Suomeen kaikkien aikojen suurimman jättipotin: yhteensä 92 miljoonaa euroa. Peli oli jaettu 50:een osaan, josta jokaiselle osallistuneelle riitti noin 1,8 miljoonaa euroa.

Veikkaus kertoo tiedotteessaan, että viimeinenkin voittajista on nyt lunastanut pottinsa, lähes kymmenen kuukautta voiton jälkeen.

Kyseisen voittajan kärsivällisyyttä onkin ehditty ihmettelemään jo monta kuukautta.

– Aikaa on mennyt niin paljon kaikkeen muuhun, ettei ole Helsinkiin ehtinyt, hän kommentoi tilannettaan Veikkaukselle jo aiemmin.

"Muutama kuukausi jäi pelivaraa"

Vaikka moni muu on kummastellut voittajan hidasta toimintaa, Veikkauksen viestintäpäällikkö Tomi Auremaan mielestä tilanne on täysin ymmärrettävä.

– Ihmisillä on kaikenlaisia kiireitä. Joillekin saattaa olla paljon tärkeämpää mennä vaikka järvelle kalastamaan tai leipomaan pullaa marttakerhon iltatilaisuuteen kuin lähteä lunastamaan lähes kahta miljoonaa euroa pääkaupunkiin, hän kertoo Veikkauksen tiedotteessa.

Voittajalla olisi vielä ollut pari kuukautta aikaa lunastaa potti, sillä Veikkauksen onnenpelien voitot on lunastettava vuoden sisällä.

– Muutama kuukausi jäi pelivaraa. Ehtii siinä sitten mukavasti tässä kesälläkin rahoistaan nautiskella, jos niillä jotain ajankohtaan sopivaa käyttötarkoitusta keksii. Ja varmasti keksii, siitä olen varma, Auremaa kertoo.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja