Mainos

Kadoksissa ollut Eurojackpot-voittaja löytyi viimein – vaatimaton mies Veikkaukselle: "On ollut tässä elämässä nyt kaikenlaista..."

4:11
Veikkauksen viestintäpäällikkö kommentoi MTV:lle valtavaa Eurojackpot-voittoa elokuussa.

Veikkaus kertoo tavoittaneensa kaikki 92 miljoonaa euroa voittaneen Eurojackpot-porukan edustajat. 

Nyt mysteeri on ratkennut ja yli 1,8 miljoonaa euron saaja on löytynyt, tiedottaa Veikkaus.

– Saimme elokuun lopussa heti voitollisen kierroksen jälkeen kyseisen henkilön kiinni puhelimitse, mutta sen jälkeen hänestä ei ollut kuulunut. Melko mystikseksi tämä alkoi mennä, kun yritimme tuloksetta tavoittaa häntä lukuisia kertoja viime viikkojen aikana, Veikkauksen viestintäpäällikkö Tomi Auremaa kertoo.

Voittaja ei ehtinyt työnteoltaan vastata puhelimeen

Itäisessä Suomessa asuva mies oli Veikkaukseen yhteydessä viikonloppuna julkisen paineen vuoksi. Syy myöhäiseen yhteydenottoon on miehen mukaan hänen suuri rakkautensa työntekoa kohtaan.

– On ollut tässä elämässä nyt kaikenlaista, paljon töihin ja harrastuksiin liittyviä. Kun nyt on kysyntää ollut paljon niin töitä on tehty. Monta kertaa on silti pitänyt soitella ja sopia voiton hakemisesta, mutta ei vaan ole kerennyt, voittaja kommentoi Veikkaukselle.

Voittaja paljastaa, että 1,8 miljoonaa euron voitto muuttamaan hänen elämäänsä jollain tavalla – työnteosta hän ei kuitenkaan aio luopua miljonäärinäkään.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja