90-luvun laulajakaunotar Natalie Imbruglian ei pitänyt saada lasta, mutta synnytti esikoisensa 44-vuotiaana – puhuu nyt ensimmäistä kertaa äitiydestään

Natalie Imbruglia tuli äidiksi koeputkihedelmöityksen avulla viime vuonna. Hän kuvailee äitiyden olevan maagista.

Australialainen Natalie Imbruglia nousi 1990-luvulla suursuosioon hittikappaleellaan Torn, joka ilmestyi vuonna 1997.

Imbruglia julkisti viime heinäkuussa Instagram-tilillään iloisia uutisia: 44-vuotias laulaja odotti esikoislastaan.

– En ole nielaissut vesimelonia. Odotan ensimmäistä lastani, joka syntyy syksyllä. Olen halunnut tätä hyvin kauan ja olen siunattu, koska tämä on mahdollista koeputkihedelmöityksen ja spermanluovuttajan ansiosta, Imbruglia paljasti.

Pienokainen syntyi lokakuussa ja poika sai nimekseen Max Valentine Imbruglia.

Laulaja on nyt puhunut Daily Mailin mukaan ensimmäistä kertaa siitä, millaista oli tulla äidiksi pitkälti yli 40-vuotiaana.

– Olen tottunut ravistelemaan todennäköisyyden lakeja sen suhteen, mitä olen tehnyt elämässäni. Olen aina onnistunut tekemään asioita, jotka ovat epätodennäköisiä tai eivät vaikuta mahdollisilta, laulaja totesi.

Hän kuvailee äitiyden olleen maagista ja sanoo, että perheenlisäys oli jotain sellaista, mitä hän huomasi vuosien saatossa kaipaavansa kovasti, vaikka elämässä kaikki olikin mallillaan.

– Minulla oli upeita ystäviä, olin ollut naimisissa, saanut kauniin kodin ja tehnyt uran, josta olin ylpeä. Mutta minusta tuntui pitkään, että jotain puuttui ja siitä tuli jotain, mitä halusin enemmän kuin mitään muuta.

Imbruglia oli aiemmin naimisissa australialaisen rokkarin Daniel Johnsin kanssa, mutta liitto päättyi vuonna 2008 neljän vuoden jälkeen.

Hän täytti helmikuussa 45 vuotta ja iloitsi myös tuolloin Instagramissa äitiydestään.

– Max on tähän saakka paras syntymäpäivälahjani.

Lue myös:

    Uusimmat