9-vuotias Alissa ei suostunut syömään joulukalenterin oudonmakuisia, vihreitä "suklaita" – totuus paljastui 11 päivää myöhemmin

0:34
Katso videolta hauska ja helppo joulukalenteri-idea!

Brittiäidille tapahtui ikävä virhe, kun hän osti tyttärelleen kissojen joulukalenterin tavallisen suklaakalenterin sijaan. Moka paljastui vasta 11 päivän jälkeen, kertoo muun muassa brittilehti Mirror.

Kiireessä kenelle tahansa voi sattua vahinkoja, mutta yleensä erheensä huomaa varsin nopeasti. Brittiläisellä kolmen lapsen äidillä Jess Evansilla, 26, kesti kuitenkin jopa 11 päivää, ennen kuin hän huomasi ostaneensa tyttärelleen suklaakalenterin sijaan kissojen joulukalenterin.

Jessin tytär Alissa, 9, söi neljä ensimmäistä "suklaata" kalenterista, eikä sen jälkeen enää suostunut jatkamaan vihreiden herkkujen syömistä.

Äiti luuli ensin, että tytär oli vain nirso. Jouluun 11. päivä totuus kuitenkin paljastui, kun äiti tutkaili Karvisen kuvalla koristeltua joulukalenteria tarkemmin.

"Omenanmakuiset suklaat", joita Jess luuli lapsensa syöneen, olivatkin jogurttia ja kissanminttua.


Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Olin shokissa ja tunsin itseni huonoimmaksi äidiksi ikinä, kun tajusin, että olin ostanut hänelle kalenterin kissoille, Jess kertoo brittimedioille.

– Alissa oli sanonut, että ne näyttävät hiukan vihreiltä, mutta ajattelin, että ne ovat varmaankin vain omenanmakuisia enkä ajatellut siitä mitään. Hän sanoi, että ne maistuivat hiukan oudoilta, mutta ei ollut sanonut, että ne ovat kamalia, joten minä vain unohdin sen.

Kaikki näkivät tarinan hauskan puolen

Virhe oli päässyt tapahtumaan kaupassa, kun Jess oli etsinyt kolmelle tyttärelleen erilaisia joulukalentereita. Äiti nappasi suklaakalenterit kärryynsä lukematta niiden tekstejä tarkemmin.

Vaikka kalenteriin oli kirjoitettu isolla "adventtikalenteri kissoille", ei Alissa tai Jess ollut tajunnut virhettä 11 päivään.

Jess kertoo, että onneksi Alissa näki myös tilanteen hauskan puolen, kun hän selvisi ensijärkytyksestä. Äiti myös kertoo, että lapsi on täysin kunnossa kissanmintun syömisestä huolimatta.

Kissakalenteri meni lopulta Jessin ystävän kissalle, ja Alissa sai uuden, oikean suklaakalenterin.

Jess jakoi virheensä myös sosiaaliseen mediaan, jossa julkaisu keräsi paljon huvittuneita kommentteja.

Lähteet: Mirror, Metro, BoredPanda

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja