9-vuotiaan hellyyttävä kirje NBA-tähdelle: "Haluan tehdä asioista tasa-arvoisempia tytöille"

Koripallon NBA:n Golden State Warriorsissa pelaava Stephen Curry sai kirjeen 9-vuotiaalta tytöltä, joka olisi halunnut tähden nimikkokengät. Kirjeen lähettänyt Riley Morrison oli pettynyt siihen, että pelaajan Curry 5 -kenkiä löytyi ainoastaan pojille. Asiasta uutisoi Aftonbladet.

Morrison tahtoi tiedustella idoliltaan, miksi kenkiä on vain poikien ja miesten osastolla. 

– Toivoisin, että voisit tehdä töitä Under Armourin kanssa muuttaaksesi tämän, sillä me tytöt haluamme myös rokata Curry 5 -kengillä, Morrison kirjoitti. 

– Halusin kirjoittaa kirjeen, koska minusta se tuntuu epäreilulta, että kenkiä on ainoastaan poikien osastolla. Haluan auttaa ja tehdä asioista tasa-arvoisempia tytöille, koska myös he pelaavat koripalloa, Morrison sanoi Teen Voguelle.

Curry vastasi kirjeeseen pikaisesti Twitterissä. 

– Olen omistanut viimeiset kaksi päivää sille, että millä tavalla saisimme ongelman ratkaistua. Valitettavasti olemme merkinneet kotisivuilla pienemmät koot pojille. Tähän tulee muutos nyt! , kirjoitti Curry.

Hän myös ilmoitti vastauksessaan, että aikoo lähettää kenkäparin Morrisonille, ja että hän haluaa tulla Oaklandiin kansainvälisenä naistenpäivänä 8. maaliskuuta. Curry sanoo, että on suunnitellut jotain erikoista tuoksi päiväksi. 

Lue myös:

    Uusimmat