8000 kilokalorin purilaiset kostautuivat: Sydänkohtausgrilli vaati jälleen uhrin

Las Vegasissa sijaitseva Heart Attack Grill eli Sydänkohtausgrilli on tunnettu järjettömistä purilaisistaan - ja valitettavasti myös hengenvaarallisista tilanteista.

Huffington Postin mukaan yksi Sydänkohtausgrillin tunnetuista puolustajista, John Alleman on menetynyt sydänkohtaukseen 52-vuotiaana. Alleman tunnettiin ravintolan epävirallisena sisäänheittäjänä, sillä mies seisoi päivittäin Sydänkohtausgrillin edessä puhuen ihmisiä sisään asiakkaiksi. Alleman kävi myös itse päivittäin ravintolassa syömässä. Jopa sydänkohtausgrillin omistaja John Basso oli varoittanut Allemania etukäteen miehen ruokailutavoista.

– Sanoin hänelle, että hänen syömistyylinsä johtaa vielä kuolemaan.

Sydänkohtausgrilli ilmoitti Allemanin kuolemasta Facebook-sivuillaan. Alleman ei suinkaan ollut ensimmäinen Sydänkohtausgrillin vaatima uhri. Vuonna 2011 toinen Sydänkohtausgrillin puolestapuhuja menehtyi vain 29-vuotiaana. Seuraavana vuonna yksi ravintolan asiakkaista sai vakavan sairaskohtauksen syötyään Triple Bypass -hampurilaisen. Kaksi kuukautta tapauksen jälkeen lasvegasilainen naisasiakas tuupertui lattialle syötyään Double Bypass -purilaisen.

Hampurilaisissa jopa 8000 kilokaloria

Heart Attack Grill Las Vegasissa mainostaa jo ovella, että se on terveydelle vaarallinen ja että sen listalta löytyvät antimet ovat "kuoleman arvoisia" – järkyttävimmät hampurilaiset sisältävät jopa 8000 kilokaloria. Lisäksi ravintola mainostaa, että yli 158 kiloa painavat asiakkaat saavat syödä ilmaiseksi.

Ravintolan listalla on esimerkiksi Triple Bypass -hampurilainen, joka sisältää 700 grammaa lihaa, 15 pekonisiivua ja melkoisen määrät juustoa. Eriskummallisen ravintolan tarjoilijat käyttävät työssään sairaanhoitajan asuja ja asiakkaat ovat pukeutuneet sairaalakaapuihin.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja