8-vuotias poika säästi taskurahansa – osti kaikille luokkansa tytöille ruusut ystävänpäivän kunniaksi

1:53
Tällaista ystävänpäivänvietto on Suomessa, katso video!

8-vuotias englantilaispoika ilahduttaa luokkalaisiaan tyttöjä ostamalla kaikille ruusut ystävänpäivän kunniaksi – eikä edes tyttöystävää haittaa, kertoo Lincolnshire Live.

Tänään Louthissa sijaitsevan Year Four at Lacey Gardens School -koulun 8-vuotiata tyttöjä odottaa jälleen iloinen ystävänpäiväyllätys.

8-vuotias hurmuri, Callum Drew on nimittäin päättynyt ilahduttaa luokkalaisiaan ja rinnakkaisluokkalaisia tyttöjä ja ostanut kaikille ystävänpäivän kunniaksi silkkiset ruusut, jotka kestävät ikuisesti.

Callumin luokalla ja rinnakkaisluokilla on yhteensä 68 tyttöä, jotka kaikki saavat ruusut tänään.

Ruusut Callum on ostanut ansaitsemillaan taskurahoilla. Aiemmin hän on työskennellyt isoäitinsä kukkakaupassa. Viime vuonna isoäiti kuitenkin menehtyi, ja nyt koululainen on kerännyt taskurahaa pesemällä autoja.


Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Tytöt kiljuvat, koska he ovat iloisia"

Vaikka moni 8-vuotias varmasti käyttäisi rahansa herkkuihin tai leluihin, Callum on pitänyt kukkienostoperinnettä yllä jo neljän vuoden ajan.

Hän haluaa antaa kaikille tytöille ruusut, jotta kukaan ei pettyisi ystävänpäivänä.

– Tytöt hyökkäävät kimppuuni ja kiljuvat, koska he ovat iloisia, Callum kuvaa Lincolnshire Liven haastattelussa.

8-vuotiaalla pojalla on myös tyttöystävä. Callumin mukaan häntä kukkien ostaminen kaikille tytöille ei kuitenkaan haittaa – tyttöystävälle on myös varattu isompi yllätys ystävänpäivän kunniaksi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja