8 varmaa merkkiä siitä, että on aika erota

Kahdeksan merkkiä osoittavat, että kumppanin kanssa kannattaa suunnata eri teille.

Joskus toinen saattaa pettää tai suhde päättyy muutoin aivan kammottavaan riitaan. Toisinaan taas mitään erikoista ei tapahdu, mutta suhde ei silti tunnu olevan kunnossa. Mistä sitten tietää, että on aika erota?

1. Riitelette kaikesta

Parisuhdeasiantuntija Rachel Sussmanin mukaan kannattaa erota, jos parisuhteessa riidellään jatkuvasti aivan mitättömistä asioista.

2. Et kiirehdi kotiin

Parisuhteessa halutaan usein viettää jokainen hetki kumppanin kanssa. Vietätkö kuitenkin mieluummin aikaa työpaikalla tai ystäviesi seurassa? Tästä tiedät, että suhteella ei ole tulevaisuutta.

3. Kaikki kumppanin teot ärsyttävät

Ovatko kaikki kumppanin teot alkaneet ärsyttää? Hän on saattanut aiemminkin viheltää kappaleita pitkin päivää, mutta nyt tämä tapa saa sinut raivon partaalle. Parisuhdeasiantuntijan mukaan tällainen käytös kielii siitä, että on parempi erota.

4. Et halua harrastaa seksiä

Eikö seksin harrastaminen puolison kanssa innosta? Keksitkö jatkuvasti uusia tekosyitä? Parisuhdeasiantuntijan mukaan on normaalia, että seksiä ei tule harrastettua jatkuvasti, mutta jos kuivakausi kestää hyvin kauan ja et todella halua seksiä kumppanisi kanssa ollenkaan, saattaa olla aika lopettaa suhde.

5. Et malta odottaa tyttöjen iltaa

On normaalia, että ystävien kanssa halutaan viettää aikaa. On kuitenkin erikoista, jos pakenet parisuhdettasi keksimällä jatkuvasti tekemistä ystävien tai muiden kanssa.

6. Kiinnostut muista ihmisistä

On eri asia innostua esimerkiksi näyttelijöistä elokuvia katsoessa. Et kuitenkaan todennäköisesti ole nykyisen kumppanin kanssa kovinkaan onnellinen, jos flirttailet tapaamiesi ihmisten kanssa ja kiinnostut heistä oikeasti.

7. Et tee mitään uhrauksia suhteen eteen

Parisuhteen eteen täytyy nähdä vaivaa. Eikö sinua innosta nähdä kumppanisi vanhempia, vaikka hän on jo usein pyytänyt sinut illalliselle heidän kanssaan? Ero saattaa olla oikea ratkaisu, jos et koskaan jaksa nähdä mitään vaivaa kumppanisi onnen eteen.

8. Et voi kuvitella yhteistä tulevaisuutta

Näetkö kumppanisi mukana haaveillessasi tulevaisuuden suunnitelmistasi? Jos vastasit ei, niin ette todennäköisesti kuulu yhteen.

Jos useimmat ylläolevista merkeistä kuulostavat totuudenmukaiselta, niin kannattaa harkita eroa. Jokaisessa parisuhteessa on tietenkin alamäkensä, joten aivan heti ei kannata suunnata eri teille. Jos ongelmat jatkuvat kuitenkin pitkään keskusteluista huolimatta, niin tällöin ero on paras vaihtoehto molemmille.

Lue myös:

    Uusimmat