7-vuotiaan tytön sixpack lyö ällikällä – nuori someilmiö treenaa jopa 6 tuntia päivässä

Kynlee Heiman on vasta seitsemänvuotias tyttö, mutta hänen teräksinen sixpack-vatsansa hämmästyttää suurta sosiaalisen median seuraajakuntaa. Ja nuori voimistelija harjoittelee jopa kuusi tuntia päivässä.

Kynleen äiti Angel Heiman kertoi The Sunille tyttönsä osoittaneen kiinnostusta urheilua kohtaan ensi kertaa kolmevuotiaana. Kynlee sai vaikutteita urheilullisesta perheestä – hänen äitinsä on entinen voimistelija, hänen isänsä on pelannut jalkapalloa ja myös kolme veljeä nauttivat treenaamisesta.

Kun yksi Kynleen isoveljistä alkoi oppia tekemään volttia, nuori siskokin halusi briljeerata. Veljiensä harjoitteisiin mukaan ottama Kynlee tekemään muun muassa puolivoltin taakse jo kolmen vanhana.

Treenitahti on ollut telinevoimistelun supertähti Simone Bilesia esikuvanaan pitävälle nuorelle voimistelijalle hurja. Olympiavoittajaksi vanhempana haluava Kynlee harjoittelee kuusi tuntia päivässä peräti kolmena päivänä viikossa ja kahdesti viikossa treenit kestävät kolme tuntia.

Urheilullisuus näkyy myös olemuksessa: Kynleellä on rautainen sixpack-vatsa. Äitinsä mukaan varmasti osittain geeniperimän vuoksi – kaikkiaan kolmella hänen lapsistaan on näkyvät vatsalihakset ja vahva kuosi. Lapset uurastavat kuitenkin myös kovaa, mitä ei tarvinne treenitunneista kertomisen jälkeen Kynleen kohdalla erikseen alleviivata.

Erityinen

Kynleestä on tullut ilmiö sosiaalisessa mediassa – seitsemänvuotiaalla on Instagramissa peräti 340 000 seuraajaa, ja hämmästeleviä kommentteja on satanut.

Lyhytfilmeissä ja mainoksissakin esiintynyttä Kynleetä ei ole kuitenkaan äitinsä mukaan altistettu kommenteille. Varmasti hyvä niin, mukaan mahtuu lisäksi somessa toisinaan kriittisiäkin mielipiteitä.

– Hän on erityinen, niin lahjakas, rakas ja inspiroiva. Mielipiteitä tulee tietysti riittämään, koska hän on erilainen, äiti-Angel totesi.

Tärkeintä lienee, että tekeminen on lapselle itselleen mielekästä ja innostavaa.

Lue myös:

    Uusimmat