7. Ohjaajan visiot

Smashin seitsemännessä jaksossa Bombshell-näytelmä on siirtynyt Tomin ohjattavaksi. Ilman vaikeuksia muutos ei kuitenkaan suju.

Tom saa tilaisuuden osoittaa ohjaajan kykynsä Derekin lähdön jälkeen. Hänen tyylinsä hämmentää Karenia (Katherine McPhee), eikä yhteistyö suju ilman mutkia. Tom joutuu muun muassa palkkaamaan uuden koreografin, koska ei usko Derekin antavan lupaa käyttää omaa koreografiaan näytelmässä.

Karen haikailee entisen ohjaajan Derekin perään ja Tomin epämääräiset ohjeet herättävät hänessä epäluuloja. Myös Jerry osoittaa olevansa tyytymätön uuden ohjaajan työn jälkeen, mutta erityisesti Julia yrittää parhaansa mukaan tukea Tomia uusissa haasteissa. Samaan aikaan Eileen juonittelee kulisseissa saadakseen musikaalin takaisin itselleen.

Liaisons-näytelmä ei ole paljoakaan parantunut, vaikka siihen on tehty muutoksia. Näytelmää esitetään koeyleisön edessä ja ainoastaan Ivy saa kiitoksia. Tähti haluaa kuitenkin pois koko fiaskosta, sillä hän uskoo, että maailmalla on jotakin parempaa häntä varten. Terry ja Ivy päättävät, että näytelmälle pitäisi tehdä jotakin radikaalia.

Tomin ja Karenin välit ailahtelevat ja hyväntahdoneleenä Tom pyytää päätähteään Liaisonsin ensi-iltaan. Ensi-ilta menee överiksi, mutta yleisö puhkeaa välillä nauramaan. Esitys päättyy, kun Terry putoaa lavasteesta ja loukkaa itsensä. Samana iltana Tom keskustelee Ivyn kanssa, ja Karen tajuaa, että hän ei ole oikea Marilyn Tomille. Karen jättää Bombshellin ja palaa Derekin, Kylen ja Jimmyn luokse. Heillä on Hit List -näytelmä työstettävänä. Näytelmään tehdään yhteistyössä muutoksia, jotka miellyttävät myös Scottia.

Bombshell alkaa edetä, kun Derek antaa luvan käyttää alkuperäistä koreografiaa ja näytelmä siirtyy jälleen Eileenin kontrollin alaisuuteen.

Jaksossa kuultuja kappaleita:

Heart Shaped Wreckage

The National Pastime

Ce N'Est Pas Ma Faute (It's Not My Fault)

Rewrite This Story

AVA

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja