68-vuotiaan erikoinen harrastus – joogaa polkupyörän päällä 90 metrin korkeudessa!

Intialainen Khiv Raj Gurjar, 68, on melkoinen hurjapää. Hän joogaa joka aamu polkupyöränsä päällä kallionkielekkeellä 90 metrin korkeudessa.

Gurjarin aamurutiineihin kuuluu 45 erilaista jooga-asentoa uskomattomissa maisemissa vuorenrinteellä. Haastetta liikkeihin tuo se, että ne tehdään polkupyörän päällä tasapainoillen.

– Kun teen joogaliikkeitä jyrkänteellä, en pelkää putoavani, Gurjar kertoo Barcroft.tv:lle.

Extremejooga on auttanut Gurjaria selviämään rankasta henkilökohtaisesta tragediasta. Marraskuussa 2014 hän menetti auto-onnettomuudessa poikansa, pojanpoikansa ja vaimonsa. Menetyksestä toipuminen on ollut hidasta.

Joogan Gurjar aloitti 12-vuotiaana. Vuorenrinteellä hän on leikkinyt lapsesta asti, jolloin hänellä oli tapana käydä vuorella koulun jälkeen.

Polkupyörällä tasapainoilu on kuulunut hänen elämäänsä jo 60-luvulla, mutta vuorenrinteellä tasapainoilua hän on harrastanut viimeiset 20 vuotta.

Urheilu on muutenkin tärkeässä roolissa hänen elämässään. Gurjar on edustanut maataan kansainvälisissä pyöräilykilpailuissa ja pelannut jalkapalloa Intian liigassa.

Vaikka Gurjar on todella taitava extreme-joogaaja, hänen perheensä on huolissaan hänen vaarallisesta tasapainoiluharrastuksestaan.

Hänen lapsenlapsensa, 15-vuotias Yoga Gurjar on ylpeä isoisästään ja haluaa seurata hänen jalanjälkiään extremejoogaharrastajana, vaikka pelkääkin isoisän satuttavan itsensä harrastuksen parissa.

– Vuorenrinteillä tasapainoileva isoisä on kuin oma supersankari, hän sanoo.

Katso video Gurjarin hurjasta tasapainoilusta:

Jos video ei näy, voit katsoa sen YouTubesta.

Lähde: Barcroft.tv 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja