6-vuotias tyttö heräsi yöllä kovaan silmäkipuun – sairaalan odotusaulassa lattialle tipahti ällöttävä yllätys: "Yritin olla saamatta paniikkikohtausta"

Jättimäiset"murhaherhiläiset"saapuivat Amerikkaan 0:30
Amerikkaan saapui jättimäisiä "murhaherhiläisiä".

6-vuotias oli yöllä herännyt valittamaan kovaa kipua.

Yhdysvaltain Missourissa asuva Kris Monk jakoi huhtikuun lopulla somessa kuvan kuolleesta kovakuoriaisesta, joka oli löytynyt hänen 6-vuotiaan tyttärensä SibiKaian silmän takaa 29. huhtikuuta. Erikoiseen paikkaan päässeestä kuoriaisesta kertoo muun muassa Daily Mail -sivusto.

Krisiä oli värisyttänyt, kun ötökkä oli lopulta tipahtanut sairaalan odotusaulan lattialle. Lääkärit sanoivat, että kuoriainen oli tarttunut SibiKaian silmäluomen alle ja kuljeskellut silmämunassa yhdeksän tuntia ennen kuin tytön keho torjui sen luonnollisesti.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä,


Kuoriainen oli lentänyt tytön vasempaan kyynelkanavaan edellisenä iltapäivänä. Tuolloin Kris ei ollut huomannut silmässä muuta tavallisesta poikkeavaa kuin punaisuutta.

Sairaalaan silmäkivun takia

Puoli kahdelta aamuyöllä tyttö oli herännyt itkien ja kertonut, että hänen silmäänsä sattui valtavasti. Kris tutki silmää uudelleen ja huomasi ”mustan jutun”. Hän herätti miehensä Josephin ja he lähtivät ajamaan lähimpään sairaalaan. Siellä SibiKaian silmä alkoi märkiä. Kolmelta ötökkä tipahti silmästä.

– Siinä vaiheessa kun pääsimme sairaalaan, hän oli rauhallinen ja juttelimme hoitajille. Sitten SibiKaia puristi silmänsä kiinni ja kun hän avasi sen, se vain luiskahti ulos, Kris kertoo Daily Mailille.

Krisin mukaan hoitaja ja lääkäri olivat myös ihmeissään siitä, että SibiKaian silmässä oli ollut ötökkä. SibiKaia itse ei näyttänyt loppujen lopuksi olevan moksiskaan, sillä hän halusi tutkia sitä ja nimesi sen Toddiksi

– Minä yritin olla saamatta paniikkikohtausta, kun tyttöni silmästä tuli juuri ulos ötökkä, ja hän itse oli ihan tyynenä, että ”oho, katso, ötökkä.”

Ryöminyt silmään edeltävänä päivänä

Krisillä ja Josephilla on seitsemän lasta. Kuusi lapsista asuu heidän kanssaan. Kovakuoriainen pääsi SibiKaian silmään, kun perhe oli ollut valmistelemassa kokkoa juhlistaakseen vanhimman pojan 21-vuotissyntymäpäivää.

SibiKaia oli maininnut useaan otteeseen, että hänen silmäänsä kutitti. Vasta kun hän yöllä heräsi itkuisena, Kris oli tajunnut, että jotain on vialla. Hän oli nostanut tytön silmäluomea ja nähnyt siellä jotain mustaa. Hän oli hädissään ajatellut, että se oli jokin loinen, joka oli muninut tytön silmään. Pelästynyt Kris oli ajatellut, että SibiKaia tarvitsisi ehkä leikkausoperaation. Loppujen lopuksi ötökkä ei ollut vaurioittanut SibiKaian silmää. 

Lue myös:

    Uusimmat