6 keinoa: Palauta intohimo parisuhteeseen

Pitkän suhteen aikana kiihko saattaa hälvetä ja seksin harrastamisestakin tulee pakkopullaa. Parisuhteeseen saa hieman vipinään, kun noudatat kuutta sääntöä.

Päättyykö joka ilta kaupassakäynnin jälkeen elokuvien katseluun? Raahaudutteko kumppanin kanssa sänkyyn vain nukkumaanmenoaikana? Kuutta vinkkiä noudattamalla saat palautettua intohimon parisuhteeseesi.

1. Kiinnitä kumppanin huomio

Jokainen kaipaa välillä vaihtelua. Muuta esimerkiksi hiustyyliäsi tai pukeudu oikein näyttävästi seuraavaa treffi-iltaa varten. Tee jotain normaalista poikkeavaa, jotta kumppanisi on pakko kiinnittää sinuun huomiota.

2. Yllätä kumppanisi

Yllätä kumppanisi esimerkiksi konserttilipulla tai valmista hänen lempijälkiruokaa. Arjen pienet huomionosoitukset ovat paras tapa näyttää kumppanillesi, että todella välität hänestä.

3. Ole salaperäinen

Kumppanin ei ole aivan pakko tietää jokaista asiaa. Kipinä säilyy takuulla kauemmin, kun olet salaperäinen.

4. Tee palveluksia

Kaipaatko hierontaa tai sitä, ettet joudu työpäivän jälkeen siivoamaan asuntoa tai tekemään ruokaa? Kokkaa, viikkaa pyykit tai hiero kumppaniasi ilman, että hänen täytyy pyytää sitä. Luultavasti kumppanisi ymmärtää yskän ja tekee jossain vaiheessa vastapalveluksen.

5. Anna seksikkyyden loistaa

Odotus ja intohimo kulkevat hyvin pitkälti käsi kädessä. Lähetä puolisollesi vihjailevia viestejä työpäivän aikana ja anna seksikkyytesi loistaa myös kotosalla. Pue yllesi jotkut seksikkäät alusvaatteet, sillä myös se saa sinut herkemmin oikealle tuulelle.

6. Anna mielikuvituksen liitää

On ihana kokea uusia asioita, joten uskalla myös rohkeasti testata jotain uutta lemmenleikkien aikaan. Pyydä esimerkiksi lupaa sitoa kumppanisi silmät seksin ajaksi ja koskettele häntä kiusoitellen. Tämä toimii mahtava esileikkinä ja intohimon tuulet puhaltavat makuuhuoneessa takuulla valtoimenaan.

Lue myös:

    Uusimmat