Mainos

66-vuotiaat miehet karauttivat moottoriveneellä rantakalliolle Lappeenrannassa

Ruorijuopot työllistivät myöhään eilisiltana Kaakkois-Suomen poliisia ajamalla moottoriveneensä rantakalliolle. Poliisi myös etsi aiemmin veneessä kyydissä olijoita, joiden oli pelätty tippuneen järveen.

Kaakkois-Suomen poliisi kertoo, että moottorivene ajautui Lappeenrannan Halkosaareen vauhdilla myöhään eilisiltana. Ilmoitus hätäkeskukseen asiasta tuli kello 22.57.

Poliisin ja pelastuslaitoksen saavuttua paikalle ilmeni, että noin 7,5-metrinen katettu vene oli ajautunut Halkosaaren kalliolle.

– Veneestä tavattiin kaksi miestä, jotka olivat loukkaantuneet turmassa lievästi. Molemmat mieshenkilöt olivat alkoholin vaikutuksen alaisena. Toisella oli alkoholia veressä vähän vajaat ja toisella vähän yli 2 promillea, rikoskomisario Jyrki Hänninen kertoo.

Tutkinnassa kävi selville, että veneessä oli ollut aiemmin eilisiltana myös muita ihmisiä. Siksi paikalla tehtiin etsintöjä mahdollisesti veneestä pudonneiden etsimiseksi. Sittemmin on käynyt selville, että yhtään ihmistä ei kuitenkaan ollut kateissa.

Poliisi otti veneestä tavatut kaksi miestä kiinni epäiltynä vesiliikennejuopumuksesta ja törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Kiinniotetut ovat paikkakuntalaisia 66-vuotiaita miehiä.

Kaakkois-Suomen poliisista kerrotaan, että tutkinnoissa in käynyt ilmi, että vain toisen kiinniotetuista epäillään syyllistyneen tutkittavana oleviin rikoksiin kuljettamalla venettä alkoholin vaikutuksen alaisena. Molemmat kiinniotetut miehet on vapautettu. 

Juttua korjattu 2.6.2016 klo 14.25. Poliisi kertoi aiemmin miesten olevan 56-vuotiaita. Poliisi korjasi myöhemmin kiinniotettujen olevan kuitenkin 66-vuotiaita.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.