"51 päivän pila" onnistui yli odotusten – pikaruokaravintolalta huikea palkkio!

Onnistuneesta 51 päivän pilasta tulikin ruhtinaallinen palkinto!

21-vuotias Jevh Maravilla  paljasti aiemmin tässä kuussa Twitterissä suorittaneensa ystävänsä Christian Toledon, 25, kanssa täydellisen pilan. Nyt pila on palkittu upealla tavalla!

"Siitä on nyt 51 päivää..."

"Huomasin tyhjän seinän McDonald'silla, joten päätin tehdä tämän valemainoksen minusta ja ystävästäni. Siitä on nyt 51 päivää, kun ripustin sen", Maravilla kertoi syyskuun alun päivityksessään.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Motivaatio huijauksen takaa löytyi siitä, etteivät aasialaiset olleet kaverusten mielestä mediassa edustettuina tarpeeksi usein, joten he halusivat mainoskuvallaan edistää asiaa. Kuvaa varten miehet muun muassa ostivat käytetyt McDonald'sin työasut ja loivat itselleen nimikyltit.

Ruhtinaallinen palkinto

Kaksikko pelkäsi joutuvansa vaikeuksiin, mutta kukaan ei edes huomannut kylttiä 51 päivään. Ei ennen kuin Maravilla siitä itse twiittasi. Ja nyt ystävykset ovat saaneet ruhtinaallisen palkinnon onnistuneesta kepposesta.

Ellen DeGeneresin talk show'ssa vieraillessaan miehet saivat kuulla, että McDonald's itsekin haluaa lisätä aasialais-amerikkalaista edustusta markkinoinnissaan. Pikaruokaravintola aikookin käyttää sekä Maravillaa että Toledoa tulevassa kampanjassaan. Eikä siinä vielä kaikki, kumpikin miehistä saa 25 000 dollarin sekin markkinointiin osallistumisestaan.

Mitä tulee alkuperäiseen kylttiin, McDonald'sista kerrottiin, että se piti poistaa remontin tieltä, mutta se aiotaan myydä hyväntekeväisyyshuutokaupassa. Tuotot menevät luonnollisesti Houstonin Ronald McDonald Lastentalosäätiölle.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja