5-vuotiaan Frozen-päiväkirjasta paljastui härski yllätys – tämä "puuhasivu" ei ole lapsille: "Toivomme, että kyseessä on yksittäistapaus"

Tämä räjäyttää tajuntasi: Mikä on&-merkin oikea nimi? 0:25
Tämä räjäyttää tajuntasi! Tunnet taatusti &-merkin nimellä et-merkki, mutta tiesitkö, että sillä on myös toinen nimi?

Tonin 5-vuotias sai lahjaksi päiväkirjan, josta löytyi hyvin kyseenalainen "puuhasivu".

Toni Alamosin tytär sai lahjaksi Frozen 2 -elokuvasta tuttuja hahmoja sisältävän päiväkirjan, josta löytyi yllättävä "lisäosa".

Australialaisäidin tytär oli saanut päiväkirjan 5-vuotislahjaksi, ja se oli ostettu paikallisesta Kmart-kaupasta. Kun Millie-tyttö oli esitellyt kirjaa tädilleen, tämä havaitsi sen sivuilla K-18-sisältöä.

Sivulla listoja seksilelusta ja -asennoista

Toni kuvasi Facebookiin videon päiväkirjasta, jonka yksi sivu oli painettu täyteen listoja muun muassa seksilelusta ja -asennoista.

Sivulla luetellaan esimerkiksi seksiasennot 69, lähetyssaarnaaja ja takaapäin, sekä seksilelut dildo, anustappi ja käsiraudat. "Paikat"-sarakkeessa listataan muun muassa konferenssikeskus, autohalli ja puutarha. Sivu vaikuttaa siltä, että sen sarakkeita on tarkoitus täyttää esimerkiksi rastittamalla.

Tekstit eivät mahdu sivulle kokonaan, mikä viittaisi siihen, että kyseinen paperi on joutunut päiväkirjan väliin vahingossa.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Jos se olisi aikuisille tarkoitetussa päiväkirjaosiossa kaupassa, olisin ymmärtänyt..."

Millie ei osaa lukea eikä siten ymmärtänyt sivun sisältöä.

– Ei tuollaista tule tarkistaneeksi, Toni kertoi Daily Mailille.

– Jos se olisi aikuisille tarkoitetussa päiväkirjaosiossa kaupassa, olisin ymmärtänyt, mutta ei lasten kirjassa.

Tonin mukaan hänen veljensä oli ostanut saman päiväkirjan omalle lapselleen, mutta siinä ei ollut samanlaista "erikoissivua". Tonin mukaan kirja ei näyttänyt siltä, että joku olisi esimerkiksi väännellyt sen kierresidontaa ujuttaakseen sivun sen väliin pilailumielessä.

"Toivomme, että kyseessä on yksittäistapaus"

Toni ilmoitti tapauksesta Kmartiin. Päiväkirjaa hän ei kuitenkaan halunnut palauttaa, koska halusi pitää sen "hyvänä vitsinä".

Kmart on luvannut tutkia asiaa ja on pyytänyt anteeksi tapahtunutta.

– Toivomme, että kyseessä on yksittäistapaus, mutta olemme vetäneet tuotteen myynnistä varmuuden vuoksi, yhtiö kommentoi.

Lue myös:

    Uusimmat