5 naistyyppiä, jotka eivät seurustele – ja syyt sinkkuuden takana

Oletko sinkku? Oletko miettinyt, miksi? Katso, kuulutko seuraaviin naistyyppeihin!

Oletko nainen, joka keskittyy vain uraansa vai nirsoiletko kumppaniehdokkaiden kanssa?

Tunnistatko itsesi näistä naistyypeistä?

1. Nainen, joka haluaa parisuhteen, mutta ei löydä Sitä Oikeaa

Hän voi olla nirso, hän voi olla pinnallinen, mutta nimikkeestä huolimatta hän on nainen, joka ei ole löytänyt Sitä Oikeaa. Todennäköistä on, että hän on törmännyt mieheen (tai naiseen), jonka kanssa hän epätoivoisesti olisi halunnut suhteen, mutta homma ei vain toiminut. Se voi johtua kipinän puutteesta tai siitä, että välit olivat kuitenkin romanttisten sijaan ennemminkin kaverilliset. Tai ehkä hän on vain pinnallinen, nirso kaunotar, joka pitää vain miehistä, joilla on kivikovat vatsalihakset. Olipa syy sitten mikä hyvänsä, vaikka naisella ei olisi ollut montaa parisuhdetta, ei se tarkoita, ettei hän pitäisi ajatuksesta, tai ettei hän haluaisi kumppania. Hän ei vain pidä niistä kumppaniehdokkaista, jotka haluaisivat suhteen hänen kanssaan tai haluaisi suhteen niiden kanssa, jotka eivät sitä vastaavasti kuitenkaan halua.

2. Nainen, jonka kanssa kaikki haluavat parisuhteen

Hän on tyrmäävän upea, ja kaikki tietävät sen. Hänellä on jopa älykkyyttä, joka vetää vertoja hänen kauneudelleen. Pysyvää parisuhdetta hän ei ole kuitenkaan löytänyt. Luultavasti hänellä on kuitenkin ollut paljon lyhyitä parisuhteita, koska kaikki huomaavat hänet. Kumppaniehdokkaat eivät tiedä, miten hoitaisivat homman kotiin: he joko esittävät vaikeasti tavoiteltavaa tai tukahduttavat hänet huomiollaan. Joka tapauksessa tyttö, jonka kanssa kaikki haluavat seurustella, ei aina ole parisuhteessa.

3. Nainen, joka rakastaa sinkkuuttaan

Oma aika on mukavaa. Mutta jotkut tytöt pitävät siitä enemmän kuin toiset. Kukaan ei halua nalkuttavaa kumppania, jossa pitää olla kiinni vuorokauden ympäri. Joskus nainen ei haluakaan parisuhdetta, koska pitää omasta tilastaan, eikä halua siihen ketään pyörimään. Ja jos kyseessä ei ole oma aika, jota nainen sinkkuudessaan rakastaa, se voi olla vaikkapa yksiavioisuuden puute. Yksiavioisuus kun vain on liikaa joillekin. Tämä tyttö ei tunne tarvetta tyytyä yhteen ihmiseen.

4. Nainen, joka pistää uransa kaiken edelle

Pelkkää työtä, ei lainkaan huvia. Tämä nainen rakastaa työtään, ja hän pitää hauskaa työskennellessään. Hän saa saman nautinnon työstään kuin muut parisuhteestaan. 

5. Nainen, jolla ei ole antaa enää mitään

Hän on tehnyt tuttavuutta sydänsurujen kanssa, ja se on jättänyt häneen arven tai pari. Tämä nainen on sijoittanut paljon aikaansa ja rakkauttaan edellisiin parisuhteisiin, eikä mikään niistä ole kannattanut. Tämä nainen ei pysty ajattelemaankaan uutta suhdetta. Hänellä ei vain ole enää rakkautta annettavanaan – tai siltä hänestä tuntuu.

Lue myös:

    Uusimmat