5 keinoa luoda itsestään entistä seksikkäämpi

Tutkimukset ovat todistaneet muutaman seikan tekevän ihmisestä seksikkäämmän toisen silmissä.

Muutamilla tekijöillä voit tehdä itsestäsi hieman normaalia seksikkäämmän.

1. Äänenpaino

Äänenpainolla on suuri merkitys, kun halutaan viehättää vastakkaista sukupuolta. Miehet pitävät seksikkäämpänä sellaisia naisia, joilla on heleä ja kirkas ääni. Tämä johtuu siitä, että tällainen ääni saa naisen vaikuttamaan pienikokoisemmalta ja naisellisemmalta. Naiset taas pitävät seksikkäänä miehiä, joilla on matala ääni. Matalan äänen lisäksi myös maskuliininen henkäily on naisten mielestä seksikästä.

2. Hymy

Kanadalaisen tutkimuksen mukaan naiset pitävät salamyhkäisiä miehiä seksikkäämpinä kuin hymyilevää miestä. Hymyileviä miehiä pidettiin nimittäin feminiinisenä. Miesten mielestä taas hymyilevä nainen on todella seksikäs.

3. Punainen väri

Punainen väri kiehtoo niin miehiä kuin naisiakin. Naisille näytettiin kuvia miehistä, joilla oli päällään joko punainen tai valkoinen t-paita. Punaisessa paidassa oleva mies valittiin useimmiten komeammaksi, vaikka sama mies olisikin esiintynyt molemmissa paidoissa. Miehille näytettiin myös nämä samat kuvat punaisissa ja valkoisissa paidoissa olevista miehistä, mutta heihin tämä ei vaikuttanut lainkaan. Tämän perusteella voidaankin sanoa, että punainen väri voidaan liittää seksuaalisuuteen. Naiset myös arvelivat punaisesta paidassa esiintyvien miesten menestyvän elämässä paremmin.

Miehet arvioivat punaisissa vaatteissa olevat naiset muita seksikkäämmiksi. Miehet myös käyttivät enemmän rahaa naiseen, jos hänellä oli päällään jotain punaista. Miehet antoivat myös todennäköisemmin enemmän tippiä tarjoilijoille, joilla oli yllään punaista. Punainen väri naisen päällä kiehtoo miehiä muun muassa sen takia, että he arvelevat naisella olevan seksuaalisia tarkoitusperiä. Kyseinen käsitys ei välttämättä ole kovinkaan kaukaa haettu, sillä esimerkiksi deittisivustoilla yhden illan juttua hakevilla naisilla on yleensä päällään jotain punaista.

4. Koiran avulla saa helpommin seuraa

Eräässä tutkimuksessa havainnointiin kuinka helposti mies saa puhelinnumeron tai muutaman kolikon bussilippua varten. Välillä miehellä oli mukanaan koira ja toisinaan taas ei. Miehet saivat puhelinnumeron jopa kolme kertaa todennäköisemmin, jos hänellä oli mukanaan koira. Sama toimii myös naisilla. Bussirahaa pyytäneet naiset saivat nimittäin enemmän rahaa kuin mitä he alun perin edes pyysivät, jos heillä oli mukanaan koira.

5. Parransänki on seksikäs

Australialaisen tutkimuksen mukaan naiset pitävät miehillä eniten parransängestä. Tämä vaihtoehto oli naisten mielestä kaikkein miehekkäin ja seksikkäin. Liian pitkä parta ei kiehdo naisia juurikaan, koska silloin mies näyttää liian iäkkäältä ja hieman sottaiselta ja täysin ilman parransänkeä oleva mies näyttää taas liian nuorelta.  

Lähde: Cracked

Lue myös:

    Uusimmat