Mainos

5 käyttöä helpottavaa vinkkiä PlayStation 4:lle – tiesitkö jo nämä?

PlayStation 4 -konsolista saa enemmän irti näillä asetusten syövereihin piilotetuilla ominaisuuksilla.

Tiesitkö, että langattomien ohjainten akkua voi säästää helpolla niksillä? Tai että näppäimistöllä navigointia voi tehostaa ottamalla käyttöön liikkeentunnistuksen?

Business Insider listasi viisi parasta vinkkiä PlayStation 4:lle, jotka kannattaa ottaa viimeistään nyt käyttöön.

1. Ohjaa liikuttamalla konsoliohjainta

Näppäimistöllä kirjoittaminen ohjaimen nuoli-näppäinten avulla voi olla tuskaisaa. Näppäimistön alarivistöstä voi kuitenkin aktivoida liikkeellä ohjaamisen, jolloin ohjainta liikuttamalla voi navigoida tehokkaammin näppäimistöllä. Muista myös, että välilyönnin saa aikaa ruutu-näppäimelläkin.

2. Lataa PlayStation-sovellus

Mikäli näppäimistön käyttö konsoliohjaimella tympii, voi saman tehdä myös älypuhelimella, johon on ladattu PlayStation App -sovellus. Tämän jälkeen puhelin ja pelikonsoli tulee olla kytketty samaan langattomaan verkkoon sekä puhelin yhdistää pelikonsoliin konsolin asetuksista.

3. Säästä langattomien ohjainten akkua

PlayStation 4:n langattomien ohjainten takana on valo, joka kuluttaa ohjaimen akkua. Valon kirkkautta voi kuitenkin säätää: himmentämällä valon minimiin ohjaimen akku kestää huomattavasti pidempään latauskertojen välillä. Paina pohjassa ohjaimen kotinäppäintä ja valitse asetuksista sopiva kirkkaus ohjaimen valolle.

4. Avaa televisio ja PlayStation samaan aikaan

Sen sijaan, että avaisit television ja PlayStationin samaan aikaan, voit asettaa ne avautumaan samaan aikaan. Ruksita konsolin asetuksista HDMI-kytkettyjen laitteiden avaaminen samanaikaisesti. Seuraavan kerran, kun kytket PlayStationin päälle, avautuu televisio automaattisesti. Huomioi, että asetus ei toimi kaikilla televisiomalleilla.

5. Tiesitkö, että peliohjain toimii myös tietokoneella?

PlayStation 4:n ohjaimen voi kytkeä myös PC:lle tai Macille. Näin pelaaminen onnistuu myös tietokoneen kautta. Ohjain tulee ensin kytkeä tietokoneeseen lataamalla laitteelle PS 4 Remote Play. Tämän jälkeen ohjaimen käyttö tulee asettaa päälle pelikonsolin asetuksista.

 

***


Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja