4-vuotias kuopus hallitsee perhettä – Supernanny kertoo vanhemmille karun totuuden: "Jos ette puutu hänen käytökseensä, laiminlyötte hänen kehitystään"

1:20
"Mä lasken kolmeen.." Näin jämäkästi Pia Penttala laittaa pikkuprinsessalle rajoja.

Supernannyn vanhat tutut Vantaalta kaipaavat taas apua, sillä ykköskaudella mukana olleessa pelihimoisten Savolaisten perheessä on uusi hallitsija.

Supernannyn kolmannessa jaksossa Pia Penttala tapaa ensimmäiseltä kaudelta tutut Savolaiset. Kaksi vuotta sitten perheen ongelmaksi koitui poikien jatkuva pelaaminen. Penttala neuvoi vanhempia keksimään pelaamisen tilalle jotakin muuta tekemistä ja ongelma ratkesi. 

Nyt perhe on kuitenkin uudeen haasteen edessä, kun 4-vuotias kuopus Peppi pitää talossa jöötä ja pistää pätevästi vanhempien lisäksi kampoihin myös isoveljilleen.

Perheen kuopus joutuu luopumaan saavutetuista eduista, vallasta ja hallitsijan roolistaan, kun vanhemmat alkavat tekemään rajauksia Supernannyn johdolla.

Ensimmäisenä Penttala toivoo muutosta perheen äidin toimintaan ja peräänkuuluttaa tältä komentamista tilanteissa, jotka sitä vaativat. 

– Tiedän, että sinun on vaikea komentaa. Mutta tässä kohtaa se koituu laiminlyönniksi hänen kehitykselle ja kasvulle, jos et puutu hänen käytökseensä. Hän ei voi määräillä sinua, saatikka sitten lyödä ja repiä sinua, Supernanny painottaa.

Hän kertoo, että huomisesta päivästä alkaen Peppi joutuu luopumaan saavutetuista eduista ja pyytää vanhempia pysymään kovana.

– Huomisesta päivästä tulee aika metelöivä päivä. Siinä on hikeä ja varmaan kyyneliä tiedossa, summaaPia Penttala.

Supernanny Suomi torstaina klo 21 MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja