37-vuotias General Hospital -tähti menehtyi ampumavälikohtauksessa – veljen mukaan näyttelijän viimeinen teko oli sankarillinen

37-vuotias näyttelijä Johnny Wactor menehtyi varhain lauantaiaamuna.

Yhdysvaltalaisesta General Hospital -saippuasarjasta tuttu näyttelijä Johnny Wactor on kuollut 37-vuotiaana. Useat yhdysvaltalaismediat, muun muassa TMZ, kertovat, Wactor menehtyi ampumavälikohtauksessa Los Angelesissa.

Wactorin äiti kertoo TMZ:lle, että Wactor ja hänen kollegansa saapuivat varhain lauantaiaamuna Wactorin autolle, kun he väitetysti äkkäsivät auton katalysaattorin kimpusta kolme miestä.

Äidin viranomaisilta saamien tietojen mukaan Wactor ei ollut haastanut miesten kanssa riitaa tai yrittänyt pysäyttää väitettyä varkautta, mutta nämä olivat ampuneet Wactoria poistuessaan paikalta.

Ensihoitajat saapuivat paikalle kolmen jälkeen aamuyöllä. Wactor todettiin myöhemmin kuolleeksi paikallisessa sairaalassa.

Wactorin veli kertoo Daily Mailille, että Wactor pelasti tilanteessa kollegansa hengen. Veljen mukaan Wactor, joka teki sivutyötä Los Angelesissa sijaitsevassa kattoterassibaarissa, ja hänen naispuolinen kollegansa olivat tapahtuma-aikaan poistumassa työpaikaltaan.

Veljen mukaan yksi auton kimpussa olleista miehistä oli osoittanut Wactoria aseella, jolloin Wactor oli veljen mukaan astunut kollegansa eteen suojatakseen tätä. Veli kertoi Daily Mailille, ettei hän yllättynyt kuullessaan, että Wactor oli suojellut tilanteessa muita.

Wactor aloitti näyttelijänuransa Kasarmin naiset -sarjassa vuonna 2007. Hän on tähdittänyt uransa aikana lukuisia suosittuja sarjoja, kuten Westworld, The OA, NCIS, Station 19 sekä Criminal Minds. Wactor tunnetaan parhaiten Brandon roolista General Hospital -sarjassa. Hän tähditti sarjaa vuodesta 2020 vuoteen 2022.

Lue myös:

    Uusimmat