33-vuotias Wayne Rooney jätti hyvästit Englannin maajoukkueelle – "Muistan tämän ottelun vielä pitkään"

Wayne Rooney uskoo Manchester Unitedin mestaruusmahdollisuuksiin 4:15

Jalkapallotähti Wayne Rooney pelasi torstaina viimeisen ottelunsa Englannin maajoukkueen paidassa. Liverpoolilaislähtöinen peluri on tehnyt kautta aikain eniten maaleja Englannin maajoukkueessa. Englanti otti 3-0-voiton Yhdysvalloista.

Pääkuvan videolla Wayne Rooney kertoo uskovansa vanhan seuransa Manchester Unitedin mestaruuteen.

Rooney jäi maajoukkuetehtävistä eläkkeelle jo vuoden 2017 elokuussa, mutta maan jalkapalloliitto päätti muuttaa ystävyysottelun Yhdysvaltoja vastaan konkarin jäähyväisotteluksi.

53 maalia Englannin paidassa tehnyt Rooney vaihdettiin kentälle 58 peliminuutin kohdalla ja sai suuret suosionosoitukset. Viimeisessä ottelussa osumia ei kuitenkaan nähty.

– Tämä oli hieno tapa päättää kansainvälinen urani. Jätkät pelasivat hyvin. En valitettavasti tehnyt maalia, mutta muistan tämän ottelun vielä pitkään, nykyisen Major League Soccerin D.C. Unitedia edustava Rooney sanoi Reutersille.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Minulla oli oma aikani. Nyt voin vain katsoa Englannin peliä. Englanti on mielestäni todella hyvissä käsissä sen perusteella, mitä olen nähnyt tällä viikolla.

Maajoukkueen päävalmentaja Gareth Southgate kehui maalitykkiä ottelun jälkeen.

– Kunnioitamme häntä ja muita, jotka ovat lopettaneet uransa. Annoimme Waynelle viikon, jonka hän ansaitsi. Maali olisi tehnyt ottelusta täydellisen, mutta näimme kuitenkin todella laadukkaita hetkiä.

Rooney edusti aikaisemmin Valioliigassa Manchester Unitedia ja Evertonia. Nyt keskikentän ja hyökkääjän vastuuta kantava liverpoolilainen pelaa Yhdysvaltain Major League Soccerissa D.C. Unitedissa.

Pelaaja tunnelmoi jäähyväisotteluaan Twitterissä videolla.

Juttua muokattu klo 10.11: Lisätty twiitit.

Lue myös:

    Uusimmat